L’Agent by Agent Provocateur, Stella McCartney Lingerie и Heidi Klum Intimates вече могат да бъдат намерени и в България благодарение на BonBon Lingerie.

Вижте колекциите им есен-зима 2015 г.

Трите нови за българския пазар марки са налични в магазин BonBon Lingerie на ул. Леге № 10, като скоро ще бъдат и достъпни и в онлайн магазина – www.bonbonlingerie.bg. Представени са колекциите есен-зима 2015 г. на трите бранда. L’Agent by Agent Provocateur, Stella McCartney Lingerie и Heidi Klum Intimates са известни не само с налагането на модата в производството на бельо, но и с високото си качество и изработка от материали, които не са тествани върху животни и отговарят на най-високите европейски стандарти за качество.

BonBon Lingerie продължават да радват своите клиенти с изключително добра селекция на марки и колекции, като тази есен-зима се залага на женственост, сексапил, нежен сатен, красиви ръчни дантели и романтични пастелни тонове. В студения сезон преобладава черното, особено в колекциите на L’Agent by Agent Provocateur – Odessa, Vanesa и Marisela.

0 Коментара