Третата вечер на Sofia Fashion Week AW 2018 откри Азис, но в ролята на манекен. В препълнената зала EFFE на хотел „Маринела“ той дефилира с изискан костюм на италианската марка Carducci.

Философията на бранда e микс от италиански корени, безупречен шев и игра на цветове. Стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите мъжки костюми са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил.

Трета вечер от модната седмица беше посветена на булчински и Haute Couture колекции от български и световни дизайнери. Впечатляващи рокли с детайли от ръчна изработка, луксозни материи, поднесени с много грация от моделите на Visages превзеха модния подиум.

Българският бранд Berna Moda представи двайсет модела булчински рокли от новата си колекция “Moonlight”. Дизайнерът Берна Шабан е заложила на прозрачни дантели, богато изработени мотиви от цветя и елементи вдъхновени от лунното сияние.

Цвети Разложка дефилира с рокля от новата колекция на дизайнера Христо Чучев, носител на престижната награда за мода в България „Златна игла 2018“.

Ексцентрични форми, ръчна декорация, прозрачни детайли, 3D мотиви и ефектни деколтета се открояват в моделите от новата колекция на Ради Лазарова и модна къща BLiNK.

Дизайнерът Иван Гинчев представи селектирани аутфити от колекция есен/зима 2018-2019. Селекцията включва визии, вдъхновени от периода на Френската Революция, както и еклектични съчетания на съвременни мъжки костюми, ежедневни облекла в стил кежуъл лукс и елементи от т.нар. диско стил.

Своята авторска колекция “Elegance” представи модна къща BE QUEEN в Haute Couture вечерта. Дизайнерката Боряна Ганчева и екипът й залагат на рокли, изработени от висококачествени материи и бродирани дантели, окъпани в мистичен блясък.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара