Един от най-добрите холистични терапевти в света – аюрведа специалистът Сурадж Варма, става част от екипа на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Той ще практикува между 18 декември и 8 януари в Kempinski The Spa. През този период гостите на хотела ще имат възможност да се консултират с него и да се насладят на специални грижи и процедури, подходящи за техните персонални нужди и профил.

Подходът на Сурадж е добре известен с това, че може да достави дългосрочни резултати, когато става въпрос за болки в гърба, безсъние, намаляване на стреса, нарушено кръвообращение, болежки в мускулите и ставите, и други. Процедурите са комбинация от най-добрите традиционни лечения, включително аюрведичен масаж, лечение с прана, рефлексотерапия, и различни западни техники като ароматерапия, лимфен дренаж и ритуали с горещи камъни.

Сурадж Варма е посветен в аюрведа терапиите от баща си. След това той продължава образованието си в престижната аюрведа болница в Коимбаторе в Керала, Индия. По-късно работи като холистичен терапевт в различнти спа центрове на луксозни хотели, където клиенти са му като световни звезди като Тина Търнър и Мика, шейхове, политици от цял свят, бизнес лидери и професионални спортисти.

В момента Сурадж Варма е холистичен терапевт на свободна практика и си партнира с някои от най-добрите спа центрове в света. Неговите постижения са били отразявани от престижни издания като Vogue и Tatler.

За страхотните терапевтични процедури на Сурадж Варма, които може да се комбинират тази зима с престой в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско на специална цена, можете да научите повече на https://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/special-offers/

Повече за Сурадж : www.surajvarma.com   Instagram: surajvarmahealing

Facebook Twitter Google+

0 Коментара