Дипломати, медийни босове, звезди от малкия и голям екран се събраха на откриване на сезон 2018/19 на обновената зала за събития CORSO.

Нови идеи, освен обновен декор, безупречен саунд и осветление, имат мениджърите на залата – да дават сцена и подиум на арт експерименти, концерти, тематични клубни партита.

На преференциални цени и напълно безвъзмездно ще се приютяват млади български артисти, като идеалното за всевъзможни събития пространство ще търси все повече уникалния си облик и собствен стил сред конкурентните заведения.

Невероятната изненада за гостите на обновената зала беше гайдаря на Валя Балканска Петър Янев, който в дует със сина си Стоян демонстрира виртуозното си изкуство, като подчини гайдата на клубния дух на залата и взриви публиката с неподозирано модерен репертоар.

Друг неочакван маниер на представяне възможностите и духа на мултифункционалното пространство беше краткият актьорски реприз на Венцислав Сариев и Петър Петров, млади, но много обещаващи лица на българския театър.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара