Популярната струнна формация Хипнотик посреща сезона, вдъхновена от Пиацола и неговото Libertango, както и с уникална фотосесия. Следвайки модерната максима, че днес музиката се слуша и с очите, Хипнотик омагьосват с елегантен стайлинг и ефектно присъствие. Кадрите са дело на изключителната Диляна Флорентин.

Мария, Марина и Бистра решават да споделят непубликувани кадри от заснемането на фотосесията. Бекстейдж снимките заемат своето ексклузивно място в обновения сайт на триото, а виртуалното пространство на Хипнотик събира и техни аудио и видео материали.

Специален подарък за феновете е и клипът към Libertango на Пиацола. Заради огромния интерес към версията на Хипнотик, момичетата решиха да „опаковат“ нотите във визия. Видеото е заснето по време на лайф изпълнение от събитие, като за стайлинга си дамите се доверяват на Елена Златева. Зад модерния „превод“ на Libertango стои един от най-актуалните млади  композитори, Светлин Къслев и оркестрацията на Мария Новева. Докоснато от тях тангото звучи по-страстно от всякога и за пореден път доказва, че Хипнотик успяват да разчупят музикалните стереотипи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара