На 13 юни, неделя, от 10 часа, предстои и второто издание на предизвикателството „Кашонвил“. Това е предизвикателство за изграждане на структури и фигури от рециклирани материали – картон (кашони), пластмаса, платове и др.

В 10:00 часа Сдружение „Безопасни детски площадки“ ви очаква на площите около сградата на администрацията на район „Слатина“, за да построите града на вашите мечти. От сдружението – част от материалите, от вас – въображението и кашони, пластмаса, платове, всичко, което решите да включите в проекта си.

Кашонвил е събитие за деца и възрастни. Част от дейностите изискват работа с ножици и инструменти, които е подходящо да се извършват под наблюдението на възрастен или от деца над 10-12 години.

Участието е безплатно и изисква регистрация по имейл на адрес: safeplaygrounds.sofia@gmail.com, или с лично съобщение на страницата, като отбележите и възрастта на децата.

Кашонвил: „Моят град“ се провежда в рамките на проекта „Аз съм промяната“ на Сдружение „Безопасни детски площадки“ в партньорство с район „Слатина“, Столична община.Той сe финансира от програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара