Японският производител на високотехнологична лазерна и ултразвукова естетична апаратура JapDerm откри свое представителство в България в края на 2022 г.

Освен България, само Италия, Испания и Гърция в Европа могат да се похвалят с официално представителство на японския конглoмерат.

Основана през 2010 година в Япония, JapDerm стъпва на международните пазари първоначално в САЩ и Канада през 2012 г. и за по-малко от 12 месеца се превръща в един от неоспоримите пазарни лидери на американския континент.

Това се случва благодарение на някои наложени от компанията революционни методи на работа, които променят стереотипите при продажбата на козметична апаратура в световен мащаб:

  • Обучение и издаване на сертификат

Всеки апарат се продава с включено обучение за работа и издаване на сертификат за работа. Обучението се извършва при доставката на апарата, с доставената апаратура. По този начин пред очите на клиента се и тества апаратурата по най-добрия начин в реална работна среда. Компанията инвестира и в собствена онлайн платформа за предоставяне на теоретично обучение, която предоставя всички необходими знания и материали, които са нужни на бъдещите оператори за да работят безопасно и ефективно с апаратурата.

Системата вече е преведена на български език и е активна на следния интернет адрес: www.japderm.online

Освен курсове за работа с козметична апаратура, сайта предоставя възможността да завърши курс за козметик и удостоверение за козметик.

Всеки клиент получава безплатен достъп до курсовете, за които е закупил апаратура.

  • Обявени цени

Дълго време производителите и търговците на козметична апаратура не обявяваха цените си. Нито в официалните си сайтове, нито в каталозите си. Все още не малко брандове продължават да работят по този модел. JapDerm публикуват цените на всичките си модели козметична апаратура публично на сайта си. Не разчитат на търговци, на които трябва да се плащат големи комисионни, при евентуална продажба. Вместо това компанията налага пазарни цени, с по-малка надценка при единични продажби, които са изключително конкурентни на всеки останал производител.

  • Бърза доставка

Независимо, че апаратурата се произвежда в Япония, преди да навлезе на които и да било пазар, JapDerm разкрива логистичен център на континента в зоната на свободната търговия. Поддружа се постоянна наличност от всички козметични апарати. Така се гарантира бърза доставка, без допълнително оскъпяване.

  • Безплатна доставка

Апаратурата се предлага с безплатна доставка до вратата на клиента.

  • Автентичност

Всеки апарат разполага с индивидуален сериен номер, изобразен на специална пластина върху него. Заедно с номера клиента получава и таен персонален CVV код.

На сайта на производителя се намира специално меню, в което сред въвеждането на серийния номер и тайния код всеки клиент може да провери автентичността на своя апарат, както и пълната му история – като кога е произведен, кой го е закупил, до кога е в гаранция и пълна сервизна история.

  • Гореизборените предимства са валидни изцяло и за пазар България и всеки бъдещ клиент на компанията може да се възползва от тях.

Официалното представителство в България се намира в София, Бояна, на адрес Кумата 77. В него се помещават в изискана атмосфера естетичен център и шоурум.

Всеки, който желае допълнително да се запознае с апаратурата, може да се възползва от възможността за безплатна демонстрация и консултация, която може да бъде заявена онлайн от тук: www.japderm.bg/безплатна-демонстрация

Facebook Twitter Google+

0 Коментара