Слънцезащитата при деца е особено важна. Детската кожа все още се развива и бариерната ѝ функция не е достатъчно укрепнала. Тя е и по-тънка. Това я прави по-податлива на увреждане под влияние на слънчевите лъчи, в сравнение с кожата на възрастните. Слънчево изгаряне в детска възраст увеличава многократно риска от развитие на допълнително увреждане на по-късен етап от живота.

Eucerin предлага продукти за всички типове кожа и състояния на кожата, за да осигури на своите потребители надеждната защита, от която се нуждаят.

Eucerin съветва родителите да нанасят равномерно и в достатъчно голямо количество слънцезащитните продукт. Според проучвания на бранда, едни от най-често пренебрегваните области от родители при нанасяне на слънцезащитни продукти върху кожата на техните деца, са гърба, раменете, зоната зад ушите, врата, дланите, стъпалата, задната част на ръцете, вътрешната част на краката, по ръба на банския. Уверете се също, че нанасяте щедро количество продукт, за да е максимално ефективна слънчевата защита.

Eucerin® Детски слънцезащитен спрей с помпа Sensitive Protect SPF50+ предоставя много висока защита, нанася се лесно, успокоява дори чувствителна детска кожа и надеждно защитава от дълготрайно увреждане.

Основният компонент във формулата е Advance Spectral Technology. Тя представлява комбинация от широколентови и фотостабилни UVA/ UVB филтри за много висока защита от UV лъчите, които са основната причина за изгаряне. Заедно с тях, антиоксидантът Licohalcone A неутрализира свободните радикали, които се образуват под въздействието на UV лъчите и синята светлина. Формулата съдържа  Глицеритинова киселина, извличана от корените на растението лакрица. Тя има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които доказано подпомагат възстановяването на ДНК на клетките, увредени от UV-лъчението.

Eucerin® Детски слънцезащитен спрей с помпа Sensitive Protect SPF50+ е изключително водоустойчив. Все пак за максимален слънцезащитен ефект, се препоръчва повторно нанасяне регулярно по време на излагане на слънце и обезателно след престой във вода. Препоръчително е първото нанасяне на продукта да бъде 20 минути преди излагане на слънце.

Формулата на Eucerin® Детски слънцезащитен спрей с помпа Sensitive Protect SPF50+ е без аромат и не съдържа микропластмаси. Дерматологични проучвания показват много добра поносимост от детска кожа, в т.ч. при атопичен дерматит. Подходящ е за бебета на възраст над 3 месеца.

Eucerin® Детски слънцезащитен спрей с помпа Sensitive Protect SPF50+ се нанася лесно с помощта на помпа и е в бутилка от 200 ли 250 мл. за максимално удобство.

Eucerin® Слънцезащитен гел-крем за деца Sensitive Protect Dry Touch SPF50+ предлага много висока защита, изключително водоустойчива формула, която предпазва от полепване на пясък, и всичко това в ултралека текстура, която се абсорбира бързо.

Eucerin® Слънцезащитен гел-крем за деца Sensitive Protect Dry Touch SPF50+ е специално разработен за чувствителната детска кожа, така че да предоставя максимална защита от слънцето и е адаптиран към нуждите на детската кожа. Подходящ е и при атопичен дерматит.

Преди всичко формулата съдържа Advanced Spectral Technology – комбинация от UV филтри и антиоксиданта Licohalcone A за най-висока широкоспектърна защита от UVA/ UVB лъчи и от свободните радикали, които се образуват под въздействие на слънчевите лъчи и синята светлина. Глицеритиновата киселина, извличана от корените на растението лакрица, има антиоксидантно и противовъзпалително действие и подпомага собствените ДНК-регенеративни процеси на кожата.

Ултралекият гел-крем се абсорбира бързо от кожата, без остатъци и следи. Формулата не съдържа аромати и е изключително водоустойчива.

Продуктът е дерматологично тестван, доказано успокоява чувствителната детската кожа и е подходящ за бебета над 3-месечна възраст.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара