Honda прави огромна крачка напред с десетото поколение на хечбека Civic. Това е най-мащабно разработваният модел, който компанията е правила някога.

All-new 2017 Civic hatchback

Новата Honda e истинска спортна машина. Civic е по-широк, по-дълъг и по-нисък от всеки от предшествениците си. Освен това е и с подчертано по-агресивно „лице“, изразени арки на калниците и добре скулптурирани предна и задна част.

Още от самото начало новивят Civic е проектиран така, че да бъде пъргав и динамичен. Олекотена конструкция, изключително здраво купе, по-нисък център на тежестта и нова система на окачването – всичко това е като обещание за изключително забавно изживяване зад волана.

С десетия Civic дебютират два напълно нови бензинови двигателя, специално разработени за икономично шофиране.

All-new 2017 Civic hatchback

Интериорът също е подобрен, материалите са от изключително качество, по-ниската позиция на седалките ще даде на шофьора още по-добро усещане за връзка с автомобила. Новото поколение на инфотейнмънт системата Honda Connect е съвместимо както с Apple, така и с Android.

Всички функционалности на вашия мобилен телефон могат да бъдат пренесени и в автомобила. Шофьорите могат да получават навигационни инструкции, да се обаждат или да получават съобщения, и да слушат музика само с едно докосване на тъч-скрийна на автомобила или с помощта на гласови команди.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара