Столичният клуб БИАД открива есенния парти сезон с абсолютно нов луксозен декор и с чисто ново име. Официалната гала вечер на BIAD PREMIUM CLUB е на 20 септември, вторник, с ексклузивен концерт на Фики Стораро и Преслава, които за първи път ще пеят заедно на една сцена. За новата парти програма на клуба вече са букнати най-големите имена от балканската сцена.

600x805Ултрамодерната парти дестинация е с оригинално обновен интериор в черно и златно в няколко нюанса по аналог на световноизвестния емблематичен The Bank Nightclub в Лас Вегас. Българският дизайнер Мая Дянкова, по чиято идея е цялата бляскава трансформация на BIAD PREMIUM CLUB, е заложила на лукс, класа и стил. Клубът е обзаведен с нова мащабна сцена, пресичаща централния бар, и с два нови бара, които предоставят на всички посетители отлична видимост и директен контакт с гост артистите. За по-голям комфорт на ценителите на нощния живот сепаретата до сцената са подредени амфитеатрално. А класна VIP зона в бяло до самата сцена ще посреща най-специалните гости на клуба.

За любителите на качествените ароматни пури е обособен отделен пура бар, където да могат се уединят. В заведението е изграден и кръгъл бар с ниски седящи места, внасящ живот и в най-отдалечената част от входа. Вградени са високотехнологични осветителни и озвучителни системи, които да гарантират високо качество на звук и ефекти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара