Романът на Ерика Джонг, който се превърна в световна сензация в американската литература, „Страх от летене” – е вече на българския пазар. С тази книга Джонг извърши истинска революция и промени отношението към любовта, брака и секса.

Историята на откровената и сексуално разкрепостена Изадора Уинг и желанието й да лети свободно по широкия свят предизвиква истинска сензация за времето си. Тя подхранва фантазиите, предизвиква множество дебати и дори променя езика.

EJ cover_front

Хенри Милър я сравнява със своя „Тропик на Рака” и предсказва, че „благодарение на тази книга жените ще намерят собствения си глас и ще напишат своята нова сага за секса, живота, радостта и приключението”.

„Страх от летене” скандализира и стряска благоприличното общество, но се превръща в истинска културна икона за поколения жени. Безкрайно остроумна, безсрамно откровена и впечатляващо интелигентна, Ерика Джонг ни повежда на старо като света пътешествие към самите нас и ни предлага един вечен разказ за мечтата за свобода и истинската женска същност.

От „Страх от летене” са продадени 27 милиона екземпляра на 40 езика.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара