Колоритен и неподправен балкански хумор очаква зрителите на bTV Comedy в премиерния сръбски сериал „Съседката Милева“, който тръгва от 16 януари (понеделник). Комедийната поредица, проследяваща ежедневието на три жени от три различни поколения, живеещи под един покрив, ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч., а епизодите ще са достъпни и онлайн на VOYO.

Историята:

Милева е главата на семейството, която знае всичко за всеки. Уверена, енергична, изобретателна и проницателна, пенсионерката, работила като секретарка в общината, разполага с цялата необходима информация за всичките си съседи и често се превръща в техен душевен отдушник.

Дъщерята на Милева – преподавателката по сръбски език Наталия, е нейна пълна противоположност. Тя е премерена, уравновесена, рационална и според майка си неуспешна жена, защото няма партньор в живота и работи за смешни пари…

Соня – дъщерята на Наталия, е непокорна тийнейджърка и лоша ученичка, която е очарована от социалните мрежи и модерните технологии, в които вижда светлото си „инфлуенсърско“ бъдеще. Баба Милева я подкрепя безрезервно, за разлика от скромната Наталия, която искрено вярва, че пряк път към успеха няма.

Трите дами непрестанно попадат в комични ситуации с колоритните си съседи, които обещават да предизвикат искрен смях у зрителите в делничните вечери.

За сериала:

„Съседката Милева“ започва в Сърбия през 2021 г. и постига завиден успех по канал РТС1. Олга Оданович влиза в ролята на съседката Милева, Мария Вицкович пресъздава образа на добродушната Наталия, а Кристина Богунович Гаврич – на бунтарката Соня. Сценаристи са Зорица Цвиетиш, Желько Хубач и Мариана Чулиш, а режисурата е поверена на Деян Зачевиш и Елмир Юкич.

„Съседката Милева“ представя по изключително забавен начин дребните проблеми на обикновените хора. Поредицата е създадена с идеята да върне старата слава на семейния комедиен сериал на малкия екран.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара