За своя 5-ти рожден ден Sentimental Swingers сбъдват мечтата си да излязат на голяма сцена с биг бенд – Биг Бенд Брас Асоциация.

Снимки: Яна Лозева за interview.to
Снимки: Яна Лозева за interview.to

Уникалният концерт-спектакъл на суинг триото Life Is An Eternal Swing ще се състои на 18 ноември в Зала 1 на НДК под диригентската палка на маестро Ангел Заберски. Суинг шедьоврите ще са от прочути холивудски филми и ще бъдат изпълнени в оригиналните аранжименти и на легендата Бени Гудман. За настроението на зрителите ще се грижат и танците на Lindy Hop Bulgaria, контрабандистите от The Smugglers Collective и – разбира се – Балет Нова със специална хореография за събитието.

Life is An Eternal Swing_Flyer

Концертът Life Is An Eternal Swing ще започне в 20:45 часа на 18 ноември в Зала 1 на НДК. Като специален гост в него ще се включи талантливият певец и акордеонист Нено Илиев. Преди спектакъла, от 19 часа и в рамките на Киномания 2015, Рони, Деси и Вера от Sentimental Swingers ни канят да усетим България от 80-те до днес с филма Life Is An Eternal Swing (или “Животът е безкраен танц”) на белгийския режисьор Андре Шандел. Филмът, вдъхновен от една любов и от историята на суинг триото, показва вълнуващи моменти от детството на Рони, Деси, Вера, Михаил Йосифов, Велислав Стоянов и Димитър Шанов. Наред с малките случки от ежедневието, се разкриват нови лица и неразказани истории.

SSW - PHOTO YANA LOZEVA&INTERVIEW.TO

Двойният спектакъл Life Is An Eternal Swing – филм и концерт с биг бенд в едно, ще продължи 3 часа. Билети за него вече могат да бъдат закупени на касите в НДК и онлайн в www.ticketportal.bg. Цени от 5 (ученици, студенти и пенсионери) до 20 лв.

RONI SSW - PHOTO YANA LOZEVA&INTERVIEW.TO

DESI SSW -  PHOTO YANA LOZEVA&INTERVIEW.TO

VERA SSW - PHOTO YANA LOZEVA&INTERVIEW.TO

Facebook Twitter Google+

0 Коментара