Двама от най-позитивните водещи в българския телевизионен ефир – Димитър Павлов и Радост Драганова, ще се появят като тандем в най-новото уикенд развлекателно предаване по bTV – „Мармалад“. То ще се излъчва от 15 часа всяка събота.

Marmalad

Зрителите ще влизат в интерактивното студио на „Мармалад” в компанията на популярни личности, които ще преминават през куп забавни предизвикателства, за да разкрият неподозирани свои лица, умения и тайни.

Митко и Радост няма да посрещат гостите си на традиционния диван за събеседване, а ще се впускат заедно с тях в забавни игри, ще искат мнението им по актуални и любопитни теми и коментара им върху живота  и навиците на други известни българи, обещават от bTV.

Екипът на „Мармалад” ще забърква провокативни разследвания, пикантни класации и съвети за всеки и всичко. Последните тенденции в спорта, здравословния начин на живот и модата във всяка сфера ще бъдат демонстрирани по иновативен начин с участието на гостите, публиката и самите Митко и Радост.

И още в „Мармалад” – клюки, романтика, изненади, предизвикателства, всичко това подплатено със солидно чувство за хумор.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара