Емблематични имена от света на музиката, киното и телевизионния ефир ще озарят с таланта си сцената на второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи в подкрепа на Българския Червен кръст. То ще се излъчи на живо този четвъртък от 20.00 ч. в ефира на bTV, bTV Radio и радио N-JOY, както и онлайн на btvplus.bg и URBO.

По време на благотворителното събитие с водещи Андрей Арнаудов, Иван Христов и Мария Силвестър, в продължение на два часа зрителите, слушателите и онлайн потребителите ще се насладят на изпълненията на любими на поколения българи певци и артисти, сред които: Орлин Горанов, Дивна, Даниел Цочев, Павел и Венци Венц, Виктор Калев и Нели Петкова. В концерта ще участват още Тита, Дидо, Митко Кърнев и Радостин Василев от „Д2“, Катерина Евро, Миро, Анелия, Китодар Тодоров, Свилен от „Остава“, Иво Аръков и Даниел Пеев – Дънди.

Специална изненада за зрителите обещава и водещият на bTV Николаос Цитиридис, който демонстрира завиден талант и в първото издание на концерта.

Всички изпълнения в рамките събитието ще се проведат при спазването на строгите мерки за превенция срещу коронавируса.

В подкрепа на националната кампания на Българския Червен кръст „Заедно срещу COVID-19”, зрителите на концерта ще станат свидетели на трогателните истории на хората в нужда и доброволците на БЧК, които им подават ръка в трудностите.

Всички, които имат възможност и искат да проявят съпричастност към благородните усилия на БЧК и към човешките страдания, могат да го направят чрез:

  • изпращане на SMS на кратък номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори.

Дарителските SMS-и за кампаниите на БЧК са освободени от ДДС.

  • на банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00
BIC: UNCRBGSF

  • оналйн дарения на сайта на организацията www.redcross.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара