Сутрешният блок на Bulgaria ON AIR „България сутрин” разшири своя обхват и от 15 юни вече радва зрителите и през почивните дни. Всеки уикенд „България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“ще събуждат аудиторията в 9:30 часа с много любопитни теми и популярни, интересни гости, които да направят деня им още по-позитивен и усмихнат. Първото дебютно издание съботно-неделния сутрешен блок предизвика голям интерес. В него специален гост в новата рубрика на Мария Константинова „Вдъхновителите“ бе актрисата Елена Петрова, която даде особено разтърсващо интервю.

„Човечеството е малко на ръба на своето оцеляване и върви към своето пълно унищожение, може би, за да се създаде нов човек, който отново да ни научи да живеем, вярваме и обичаме. Всичко, което се случва в световен мащаб, говори за това, че ние забравяме за човека срещу нас. Това, което се случва в социалните мрежи, говори за една огромна самота на хората. Това е дефицит на внимание и любов в глобален мащаб“, коментира актрисата и продължи: „Ние сме алчни и злобни, ние сме жестоки един към друг, това е на всяко едно ниво – в изкуството, в политиката, в образованието. Няма да има спасение за човека, ако се продължава в този дух. Най-трудно е да намериш човек, който да се зарадва на успеха ти“. Нейното откровено интервю може да гледате тук.

Сред гостите в уикенд издание бяха още усмихнатата певица Теди Кацарова, както и много интересен пътешественик в истинския смисъл на думата, която е обиколила 39 държави в рамките на година и половина само с една раница на гърба си.

В неделния ден екипът на „България сутрин“ беше подготвил още една нова изненада. Водещият Виктор Дремсизов вкара зрителите на едно от най-вълнуващите места – пилотската кабина. „Имам разрешение за днешния полет, потвърдено, готово – излитаме!“ Капитанът на „България сутрин“ Виктор Дремсизов облече 4-лентова командирска униформа на националния превозвач „България Еър“ и стартира не самолета, а пилотното издание на рубриката „Професионалистите“, която се излъчва всяка неделя в новия уикенд сутрешен блок на Bulgaria ON AIR от 09:30 часа. Вълнуващата му среща с пилота кап. Бойко Ичев може да гледате тук.

Тази седмица Мария Константинова в рубриката „Вдъхновителите“ ще разговаря с драматурга Яна Борисова. Зрителите ще видят един разговор „За любовта“, а малко след това водещата ще ни покаже как се изследва аурата. За неделния ден Виктор Дремсизов също е подготвил много интересни теми и гости, както и ново предизвикателно превъплъщение в рубриката си „Професионалистите“. Виктор ще размаха ножиците и ще се превърне в бръснар за един ден.

„България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“ – всеки уикенд от 09:30  до 10:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара