Подготовката за най-голямото събитие за косплей, манга, аниме, гейминг, графити, комикси и кино тече на пълни обороти, а звездният състав от гости, който ще видим на живо на 6 и 7 юли в Интер Експо Център, не спира да расте. С голямо удоволствие организаторите приветстват Анна Шафър, позната като Ромилда Вейн от филмите за Хари Потър  и като Трис Мериголд от сериала „The Witcher“ („Вещерът“).

Магията от присъствието на Анна ще бъде подсилена и от харизматичния Винсънт Ригън от суперхита на Netflix „Оne Piece“, „300“, „Aquaman and the Lost Kingdom“ и много други. В отбора на Aniventure Comic Con ще видим и Josh Wichard – актьор, гласов дубльор и motion capture изпълнител, най-известен с участието си в играта на годината „Baldur’s Gate 3“ като гласа на Tav 1. По време на събитието ще се запознаем и с Mario Joos, стратега, който стои зад развитието на някои от най-успешните канали в YouTube, като гиганта „MrBeast“ и най-бързо развиващия се профил в платформата с над 15,5 милиона абонати – „Strokes Twins“.

Очарователната магьосница от Грифиндор

ще бъде с нас на 6 юли в специалната Meet & Greet зона на фестивала. В същата зона  в двата дни на фестивала ще откриете и актьора Винсънт Ригън, който вдъхна живот на култовия образ на вицеадмирал Garp от филмовата адаптация на Netflix „One Piece“.  Освен време за снимки и автографи, актьорът ще има собствен панел на главната сцена на фестивала, в който ще разкаже любопитни истории, свързани с безбройните му роли в киното и телевизията.

Изживяването Аniventure Comic Con ще ни срещне и с едно от големите имена в гейминг индустрията – Josh Wichard. Известен с участието си в играта на годината „Baldur’s Gate 3“ като гласът на Tav 1, освен озвучаването, той изпълнява и част от motion capture-а, и режисира няколко от сцените в нея. Josh има над 25 участия в различни игри. Неговите таланти се простират и в киното, където участва във филма „The Wheels of Heaven“ на Деси Тенекеджиева.

За гейминг феновете събитието е приготвило още едно предизвикателство – „Вкарвай голове с Wicky” ще очаква всеки, който иска да премери сили на EA FC 24! Състезанието ще се проведе на 6 и 7 юли без предварително записване, като всеки участник ще има право на 1 опит. Подробности може да научите в официалния сайт на Аniventure Comic Con.

А за да се допълни разнообразният списък от гости на най-голямото събитие за поп култура у нас, организаторите са поканили и Mario Joos, който стои зад развитието на някои от най-успешните канали в YouTube като гиганта „MrBeast“,  „StrokeTwins“ и „Brave Wilderness“, „Jose Zuniga“ и много други.

Двудневни, еднодневни, ULTRA и MEET & GREET билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени oт мрежата на Ивентим, магазини OZONE GAMES и OZONE LIVE, бензиностанции OMV в цялата страна, както и на сайта на фестивала – https://comiccon.bg/tickets/.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара