Новите звезди на клубната музика Beard2Beard, ще пускат тази събота в черноморския клуб Hacienda Beach в Лозенец. Sham.man и Darno формират известното музикално дуо, което идва за първи път в България.

Техните сетове са смесица от различни жанрове, съчетаващи традиционна ориенталска музика с модерни електронни звуци и бийтове. Изпълненията им са енергични и динамични, с фокус върху ангажирането на публиката и създаването на незабравимо изживяване. С уникалния си звук и стайлинг, Beard2Beard бързо се превърнаха в звезди на европейската музикална сцена. Те се изявяват в големи клубове и участват на фестивали, споделяйки сцената с международни музиканти и диджеи от цял ​​свят.

Любопитен факт е, че Beard2Beard са любимите диджеи на милиардера Илон Мъск, който често ги кани на супер яхтата си „Зевс“ (струваща около 50 милиона долара), за да забавляват отбраните му гости. Собственикът на Tesla споделя, че е впечатлен от мистиката на тяхната музика и от откачения им външен вид. Миналото лято лодката на Мъск бе акостирала във водите около остров Миконос, където специален гост на палубата бе именно диджей дуото.

На 21 юни (петък) зад пулта пък ще застане любимият DJ на жените в Миконос Freespirit. Популярният гръцки продуцент е резидент на култовия клуб Cavo Paradiso в Миконос. Сотирис Фелонис, както е истинското му име, се е превърнал в синоним на парти културата за любителите на електронната музика по цял свят. Вече над 15 години той е един от най-влиятелните артисти, чиято диджейска кариера го изстрелва на челните места в редица световни класации. Неговото творчество е вдъхновено от имена като Laurent Garnier, Danny Tenaglia и Chus & Ceballos. DJ Freespirit споделя, че идва отново в България заради магията на Hacienda и красивите жени край малкия плаж.

Този уикенд в Лозенец стартира и третото издание на морския джаз фестивал „Джазче“. Негов организатор e Hacienda Beach в партньорство с Община Царево. Музикалният форум се открива този петък с голям концерт на група „Акага“. Тази година събитията ще се случват на сцената в новоизградения парк на Лозенец Main Stage Park Point. Джаз ще се лее и от Централния плаж на Лозенец в бар Gipsy. Във втората вечер на „Джазче“ концерт ще има триото Desy and The Shiny Stockings, чийто членове са Деси Андонова, Петър Георгиев и Димитър Карамфилов.

Музикантите възраждат песни от времето на 40-те и 50-те години като музика за танци. Входът за концертите в Main Stage Park Point е безплатен. Финалът на „Джазче“ ще е в неделя в ресторант Giardino със специална джаз вечер.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара