Билетите за концерта на кралицата на балканската музика Цеца Величкович, вече могат да бъдат намерени на сайта www.ceca.bg. До края на този месец всички желаещи могат да закупят своите билети на промоционална цена от 50 до 80 лева.

Обичаната изпълнителка от поколения българи ще бъде у нас да отбележи подобаващо своята 35-годишнина на сцена в София, а официалната продажба на желаните пропуски, предизвика истински фурор сред почитателите ѝ. На предварителна продажба за регистриралите се фенове на официалния сайт на събитието се продадоха 50% от хубавите места.

Дългоочакваният концерт ще бъде на 1 декември, а мястото е  „Арена Aрмеец“, която вече преименувана на „Арена София“.

Певицата започва своята професионална музикална кариера на 14-годишна възраст. В началото на 90-те години се раждат едни от най-обичаните хитове на изпълнителката като „Kukavica”, ‘Beograd” и други. През 1997 година издава албума „Maskarada“, с който се превръща в

най-популярната балканска звезда.

През 2001 година е записана и песента “Zabranjeni grad”. През 2005 година в Скопие получава награда за най-добър изпълнител на Балканите за всички времена. Последният й албум – „Autogram”, излиза през 2016 година, а за 35 години на голямата сцена има издадени общо 16 албума и безброй хитове. Балканската кралица, както често CECA е наричана, ще представи на българските си почитатели и ще ги забавлява с най-доброто от музикалната си кариера.

Билети за събитието търсете в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна. До края на октомври билетите са на промоционална цена.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара