Козметичната компания „Рефан България” получи Международната европейска награда за качество.Тя бе връчена отРикардо Росо Лопес, Генерален секретар на Клуба на Лидерите в световната търговия (GLOBAL TRADE LEADERS’ CLUB) и от г-жа Ана Лазарова, Търговско-икономическа служба към посолството ни във Франция на бляскава церемония в хотел Meridien Etoile, Париж. На нея присъстваха десетки представители от дипломатическите среди, над 150 световно известни бизнесмени от 5 континента и изявени дейци на културата.

Този приз е създаден, за да отличи компаниите, които приемат глобалните постижения и качеството като основно изискване за навлизането на световните пазари, както и за насърчаване на търговските контакти.

Европейската награда за качество се връчва ежегодно на една фирма след оспорвана селекция на компании със световен авторитет. Тя се присъжда от Клуба на Лидерите в световната търговия (GLOBAL TRADE LEADERS’ CLUB) след предложение от авторитетна международна комисия. Решението за тази награда се базира на информация, предоставена от над 7500 предприемачи – членове на клуба от 95 страни.

Фирмите, спечелили тази награда добиват правото да се присъединят към елитния Клуб на Лидерите в световната търговия . Членството в него означава принадлежност към международна организация на водещи предприятия от 95 държави, носители на световни награди за качество.

0 Коментара