Очарователната Александра Сърчаджиева ще бъде водеща на забавната телевизионна игра „Аз обичам България“, която ще блесне в ефира на bTV през февруари. Обичаната актриса влиза в главната и отговорна роля да задава въпросите, а и настроението в предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш България.

Аз обичам България и обикаляйки я често с театралните спектакли, в които играя, срещам изключителни хора, които живеят и отглеждат децата си тук. Вярвам, че всички, които гледат предаването, ще осъзнаят, че родината ни е наистина прекрасна, ще се заредят с настроение, ще се забавляват от сърце и ще научат неща, които до този момент не знаят“, споделя водещата Александра Сърчаджиева.

С широка усмивка, енергия и обаяние, обичаната актриса ще преведе капитаните и техните отбори през всеки от кръговете на играта. Любопитни, неочаквани, забавни, тематични и модерни, въпросите в тях ще обхващат различни сфери и теми на живота. Наред с популярните личности, които ще се борят за награда, в една от игрите –

„Героите сред нас“,

зрителите ще се срещат и с герои от ежедневието, които имат впечатляващи постижения в най-различни области и с които прославят страната ни. С чувство за хумор и с обич към „всичко българско и родно“, игрите ще носят заглавия като „Кутия на времето“, „Щурец в ухото“, „Глас народен“, „Буквуване“, „Колелото на съдбата“ и други. В този позитивен дух ще е и наградата във всяко едно от изданията – български продукт, който всеки обича – бидон с туршия, тенекия със сирене, чувал с картофи, дамаджана с ракия – все неща, близки до българина.

Бенд с музика на живо ще внесе още настроение и хъс за игра и ще помага на отборите в търсене на правилните отговори. Смехът и забавлението ще вървят „ръка за ръка“ както със знанието, така и с възможността зрители, участници и публика да научават нови интересни неща. „Аз обичам България“ обещава за всички – от баба до внуче,

неповторими емоции и много усмивки…

и поне още една причина да „обичаме България“.

Капитаните на двата отбора в състезанието ще станат известни съвсем скоро. Супер свежо, цветно и зареждащо, предаването ще бъде сред акцентите в ефира на bTV през пролетта.

Форматът е по лиценз на ITV Studios „I Love My Country“ и до момента е реализиран в 34 държави по света.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара