Всеизвестен факт, е че футболистите винаги са имали репутацията на едни от най-техничните и талантливи в света, като южноамериканската страна е дала наистина много в света на футбола. През последните няколко години бразилският футбол има нова голяма звезда в лицето на Неймар, който е истинското олицетворение на бразилската техника и финес във футбола.

Кирилл Венедиктов – soccer.ru, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=70149781

Бившето острие на Сантош и Барселона е един от най-добрите нападели в световен мащаб, като през лятото на 2017-та година той се превърна в най-скъпия футболист за всички времена след трансфера си от Барселона в Пари Сен Жермен срещу невероятната сума от 222 милиона евро. Това бетонира името на бразилския техничар в историята на футбола, като въпреки зашеметяващата цена, която бе платена за него преди четири години, поне за момента той оправдава тази огромна инвестиция с изявите си на терена.

Но освен бляскави изяви на трена, Неймар се слави и с бляскавия живот, който живее, като бразилеца често е в компанията на красиви жени докато се забавлява на различни партита. Съответно, списъка на нападателя на ПСЖ с бивши гадежа е доста дълъг, като едно от по-любопитните и обществено потвърдени любовни завоевания на бразилеца е Каролина Дантас. Тя е първата приятелка на Неймар, от която той даже има и син. Двамата се запознават през 2010-та, като се твърди, че се разделят само година по-късно, като по това време нападателят все още играе за Сантош.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Carol Dantas Carolzete Tap☝️ (@carolina_dantas_official)


В допълнение на красивите жени, в бляскавия живот на Неймар също така присъства покера, като той даже е влизал в ролята на чип лидер по време на покер турнири. Така например покер фенове, които обичат да играят покер в winbet са могли да наблюдават бразилеца в ролята на водещ на първото му участие на турнир от този тип през 2016-та година. Видно, е че горещата кръв и влечението към предизвикателства на бразилеца явно важи с пълна сила и за игрите, като покера несъмнено е една от тях.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Bruna Marquezine (@brunamarquezine)

Интересна е връзката на Неймар с Бруна Маркез, която е бразилска актриса. Двамата се запознават на карнавал в Бразилия през 2013-та година, като футболиста веднага хлътва по красавицата. Бурната връзка между двамата обаче трае само година, като голямата дистанция между двамата се оказва  проблем за отношенията между тях, тъй като през същата година техничаря преминава в Барселона. Малко след това бразилеца отново влиза в краткосрочна връзка, този път с Лариса Оливейра. Слуховете са, че той е бил в паралелна връзка с Лариса и Бруна Маркез едновременно.

След тези сравнително продължителни връзки за стандартите на Неймар, той скача в няколко мимолетни романса, които обаче не могат да се нарекат точно връзки, а по-скоро любовни авантюри с красиви жени. Но в началото на тази година става ясно, че Неймар е успял да завоюва любовта на 24-годишната аржентинска певица Емилия Мернес. Около тази връзка отново има редица въпросителни относно самите детайли около отношенията между тях.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ΣMILIΔ (@emiliamernes)

И все пак, няма голямо значение коя точно е новата изгора на бразилския нападател, защото няма никакво съмнение, че Неймар и едн от най-добрите футболисти в света. Неговият личен живот е изпълнен със завоевания и много разнообразие, както и професионалния му.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара