Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен, обяви 64-годишната съпруга на френския президент Брижит Макрон в първото си интервю за сп. „Ел“.

Първата дама разказва откровено как се е родила любовта между учителката и нейния ученик – било по времето, когато заедно подготвяли пиеса. Пишели заедно проекта и тя осъзнала, че с нетърпение очаква следващата им среща. В началото Брижит, която е с 25 години по-възрастна от съпруга си, се опитала да разубеди юношата Еманюел да задълбочават отношенията си. Смятала, че когато той отиде в Париж да продължи образованието си, това ще бъде по-добре за него. По това време двата още нямали афера, но клюките за тях се били разгорели и тя се притеснявала заради трите си деца. Най-тежкият период в отношенията между двамата били дългите раздели и разстояния, които те запълвали с писма.

„Знам, че нараних децата си и за това се обвинявам най-много. Но не можех да не го направя. Има моменти в живота, когато човек взема съдбовни решения. Знаех, че трябва да изживея тази любов, за да бъда напълно щастлива“, изповядва се първата дама.

Семейство Макрон идва на официално посещение в България следващата седмица.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара