В последните часове на 15-и септември, планетата на комуникациите Меркурий, сваля ретроградните окови и бавно, но сигурно се отправя на пътуване в знак Дева.

Напомням, че ретроградното движение на планетата започна на 23-и август и е време да приключи.

С директното движение на Меркурий, очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. След 17-и септември, спокойно пристъпете към финализиране на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми. Ремонтите на движимо имущество и в дома ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен и професионален план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

Сайтът на астролог Венета Матева

Използвайте гостуването на планетата в знак Дева до 5-и октомври, за довършване на започнати проекти. Девата е отговорна, принципна и трудолюбива. Тя ще ви помогне да постигате целите си с повече търпение, воля и постоянство. Доверете и се да довършите личните си разговори и да

поставите начало на нови и сигурни отношения.

В последните десет дни на месеца Меркурий има вдъхновяващ разговор с Уран и Юпитер. Този разговор между планетите ще ни донесе креативни идеи за развитие, нови гледни точки по застинали във времето казуси, далновидност и положителна енергия. Очаквайте нови хрумвания, желание за промяна и създаване на творчески планове. Юпитер е готов да ни донесе късмет и попътен вятър в плановете.

На късмет, щастие и попътен вятър ще се радват най-много всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. Те могат да очакват следващата седмица развитие в плановете,

ползотворна информация и напредък.

През проблеми в последните 20 дни са преминавали Близнаците, Стрелците и Рибите. Те са изпитвали напрежение, причинено от провалени планове и липса на спокойствие. Тях мога да зарадвам с повече усмивки, късмет и реализация. Директното движение на Меркурий ще им даде яснота по настоящи казуси и нови възможности по пътя.

На лекота и спокойствие ще се радват Лъвовете и Везните.

Овните и Водолеите, бавно и методично, ще събират сили за да стартират планове и цели.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара