През седмицата ще има две основни астрологични събития: новолуние в Дева на 15 септември в 04:39 ч.; на 16 септември Меркурий напуска ретроградната фаза на движение.

Началото на седмицата може да донесе много трудности, свързани с работата с документи, пътуванията, сделките за покупка и продажба. Но от 15 септември енергийният фон като цяло е благоприятен, особено за решаване на глобални проблеми, действия, насочени към развитието на мащабни проекти.

В професионален план първата половина на есента ще донесе много предложения, но не всички от тях ще бъдат успешни. Да откриете призванието си и да напреднете в кариерата ще ви помогнат връзките, старите познати, покровителството на влиятелни личности. Бъдете подготвени, че обемът на работата ще нарасне неколкократно, така че за да се справите, делегирайте задълженията си на колеги.

Амбициозните хора ще почувстват стимул да развиват кариерата си и това им желание ще получи отлични шансове за реализация от 15 до 16 септември. За тези, които искат да напуснат работата си, звездите съветват да изчакат до следващата седмица, за да обмислят решението си и да намерят подходяща свободна позиция.

Овен

Има вероятност много неща да се обърнат в твоя полза. Звездите обаче настоятелно ви съветват да слезете на земята и да се заемете с практически въпроси. През цялото време сте заети с глобални идеи, планове и проекти. На теория това е чудесно, но на практика носи много проблеми. Затова не се отлепвайте от земята и обмисляйте нещата докрай! Паричните въпроси постепенно се разрешават. Добри печалби са възможни за тези, които са заети в държавната администрация, както и за служителите на финансовите институции.

Телец

В личния ви живот всичко е спокойно, обичани сте и сте заобиколени от топлина. Свободните хора ще имат възможност да изберат достоен партньор измежду многото почитатели. Но има риск новите романтични връзки да ви разочароват, защото няма да се получат така, както бихте искали. Всички са виновни за обидите и взаимните претенции, на чийто фон дори ще си помислите за раздяла. Омъжените жени по-добре да не флиртуват отстрани, защото в противен случай може да разрушите брака от ревност. Семейните ги очакват много неприятности вкъщи, отглеждане на деца и битови проблеми.

Близнаци

Седмицата акцентира върху деловата сфера на живота. Предприемачите ще трябва да се обърнат към приятели, за да решат проблемите с държавните служби. За да се издигнете по кариерната стълбица, ще трябва да се запишете на обучение, за да подобрите уменията си. Материалното благополучие може да бъде силно засегнато през този период. Съществува голяма вероятност някои проекти да бъдат прекъснати и вложените средства да бъдат загубени, не са изключени случаи на измама дори от страна на близки приятели и колеги.

Рак

За много от вас може би е време да прекратите връзка, която ви носи само страдания. Заемете изчаквателна позиция и вижте как ще се държи половинката ви. Младите хора, които се срещат от дълго време, ще решат да заживеят заедно. Предпазливо се запознавайте с нови хора. Само най-близките хора се посвещават на вашите планове. При появата на хоризонта на ново момче или момиче не се втурвайте във водовъртежа с главата напред и не бързайте да се влюбвате. Проявете сдържаност, разберете качествата на човека и разкрийте неговия потенциал.

Лъв

Не ви предстоят големи промени в живота, но ще усетите очакване на приятни събития. За творческите хора се откриват възможности в областта на информационните технологии. Звездите ви съветват да обърнете внимание на колега от работата, с когото сте в приятелски отношения. Сравнително благоприятен период очаква тези, които са женени. Има шанс да подобрите отношенията си с романтичен партньор. Един искрен разговор ще ви помогне да разберете истинските чувства на партньора си и да вземете решение за съвместното ви бъдеще.

Дева

Ще трябва да отделите време, за да отстраните проблемите с документите. Безработните най-накрая ще намерят мечтаната работа. Звездите горещо препоръчват да се погрижите за здравето си. За добро здраве сега е важно да укрепите имунитета, да избягвате хипотермията. Хирургическите операции трябва да се отложат до края на есента. Тези, които работят в големи корпорации, ще получат повишение или малко увеличение на заплатата. Новото място може да не ви се стори подходящо в началото, но по-късно ще се убедите, че това не е лош вариант.

Везни

Предприемачите ще трябва да помислят за преструктуриране на бизнеса си, за въвеждане на цифрови технологии. Включете в проектите си млади и креативни специалисти. Доходите ви ще зависят пряко от вашите усилия и готовност за сътрудничество. Проектите с партньори от други държави ще бъдат успешни. Потърсете допълнителни доходи, работа вкъщи, работа на свободна практика. Чудесна възможност да излезете от омагьосания кръг на погрешните схващания, да се обновите и да влезете в правия път.

Скорпион

След активното и забързано лято махалото ще се завърти в обратна посока. Ставате разсъдливи и бавни, но тази стратегия ще се окаже правилна – ще има по-малко пробойни и грешки. Очакват ви трудности в екипа заради неразбирателство и конкуренция, но клюките на колегите няма да се отразят на репутацията ви, а само ще привлекат вниманието към вашата личност. Предприемачите ще могат да увеличат оборота на компанията, но за целта ще трябва да поемат малък риск. Пазете се от контролните органи, приведете всички документи в ред.

Стрелец

Стремежът към професионални висоти и количеството на усилията ще са неравностойни, затова забавете темпото и отложете новите начинания. Успехът засега ще ви заобикаля, но позицията ви в службата е стабилна и ви позволява да имате стабилни доходи. Предприемачите ще могат да започнат нов проект, който ще донесе добри печалби в близко бъдеще. Финансовото положение ще бъде малко колебливо – парите ще постъпват нередовно. Откажете се от рискови инвестиции и не давайте пари назаем. За жените звездите съветват творчески професии или работа на свободна практика в интернет като източник на доходи.

Козирог

В семейните и любовните двойки ще има толкова ярки събития, че ще ви завладеят напълно. Бурните сцени с изясняване на отношенията по никакъв начин няма да отслабят чувствата, а само ще добавят страст. Младите двойки ще имат шанс да подобрят жилищната ситуация, успешно да се преместят в по-голям апартамент. Брачният живот е далеч от идеалната картина. И всичко това се дължи на разгорещени спорове, свързани с финансите и недвижимото имущество. Проблемът с парите е толкова остър, че може да предизвика решение за развод.

Водолей

Организмът ви е достатъчно силен, но съществува риск от стомашно-чревни заболявания, отравяния, хранителни алергии. Иначе всичко е доста предвидимо и стабилно. Разумното мислене взема връх над чувствата и емоциите, което ви позволява да систематизирате текущите процеси и да изграждате логически структури. Приятелски настроените семейни двойки ще бъдат изцяло погълнати от домашния живот, децата, благоустройството на дома. Много от представителите на знака ще успеят да подобрят условията на живот.

Риби

Упорито се стремите към замислената цел, но не всичко върви толкова бързо, колкото ви се иска. Планираните проекти се развиват, но много бавно, налага се постоянно да се връщате към едни и същи въпроси, да внасяте корекции в плановете си. Въпреки лекия застой в бизнеса и намаляването на печалбите, сега е най-подходящото време да промените нещо в професионалната си дейност. Склонността към разточителство, необмислените разходи могат да доведат до проблеми в личните отношения, неудовлетвореност в любовната сфера.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара