Предстои разкошното и щедро Новолуние в знак Стрелец, което ще се случи на 13-и декември (сряда), в 01:31 часа, на 20 градуса в знака.

Събитието настъпва с любезната подкрепа на уверения в себе си Марс. Енергичното момче на зодиака ще ни донесе повече вяра, сили и мотивация да вървим към своите желания и цели, смело и осъзнато. В деня на новолунието, любопиткото Меркурий решава да се позабавлява с ретроградната си разходка. Намеква ни да се върнем към неща, които не сме довършили, да се огледаме в намеренията си и внимателно да подбираме целите си.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Двете небесни тела, изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян се сливат в топла прегръдка. С нея настъпва онзи магически момент, в който вратата на възможностите се отваря и ни допуска в безплатния магазин с чудеса. В него сега ще се предлагат

реализирани желания и сбъднати мечти,

свързани със знак Стрелец. Това са темите свързани с философията ни, мечтите ни, личното ни развитие и усъвършенстване, чувството ни за справедливост, оптимизма, трупане на нови знания, далечни пътувания, висше образование и духовно развитие.

Сайтът на астролог Венета Матева 

И така малкото вълшебно магазинче отваря широко врати и очаква всеки, който има вяра в себе си, в магията на звездите и в справедливостта на Вселената да напълни душата си с надежда и увереност, че най-доброто предстои. Доверието, обичта и вярата са ключови думи в това събитие. Имайте ги и се оставете в обятията на времето. Изречете високо и на глас своите мечти и желания, свържете се с тяхното сбъдване и дори за миг повярвайте, че ги имате, докосвате и прегръщате.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте

1-2 ваши най-силни желания.

Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

 • Оптимизъм. / Решавам да бъда оптимист и да вярвам в себе си.
 • Пътувания. / Реализирам с лекота пътуване до…
 • Взаимоотношения. / Реализирам по-лесни, приятелски взаимоотношения с хората.
 • Доверие. / Развивам повече доверие към себе си или другите.
 • Обучение. / Успявам да завърша висшето си образование в …
 • Курсове. / Успешно завършвам курс по …
 • Реализация. / Успявам да се реализирам в …
 • Отношения с чужбина. / Успявам да осъществя намерения в …
 • Разрешаване на виза. / Получавам виза за …
 • Хоби. / Намирам начин да развивам своето хоби.
 • Лично развитие. / С радост получавам нова информация, свързана с личното ми развитие.

Знак Стрелец управлява здравето

в областите тазобедрени стави, бедра, черен дроб. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с …
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара