Уран излиза от ретро фазата си и от 31 януари продължава директното си движение. Това е положителен показател – излизане от състоянието на застой и несигурност. Постъпващата информация и обстоятелствата през седмицата ви помагат да разберете закономерността на събитията и да погледнете в бъдещето.

Събитията се развиват доста бързо – Уран и Марс в хармоничен аспект помагат да се определи правилният вектор на прилагане на усилията. Действията са калибрирани и прецизни, което допринася за постигането на целите. Това е чудесно време за поставяне на начало. Нещо много важно и глобално ще се случи в сферата на политиката, икономиката, сигурността. Първите три дни на настоящата седмица са много важни.

Периодът на намаляващата Луна започна на 26 януари, но настоящата седмица носи благоприятни енергии за ефективна работа, за решаване на спешни проблеми. Времето е подходящо за планиране и конкретни действия, така че извличайте максимума от всеки ден!

Овен

Време е да излезете от обичайните си рамки и да опознаете света. Вашият управител Марс, намиращ се в хармонични аспекти с други планети, ви дава дух на свобода и творчество, благоприятства изобретателността и късмета. Не се колебайте да поемете инициативата. Това ще помогне за формирането на добро мнение за вас и ще укрепи репутацията ви. Опитайте се да не бързате, защото в противен случай ще допуснете грешки. Седмицата е добра за ясна концентрирана работа, посещение на официални органи.

Телец

Вървете уверено към целта си. Може да се планират въпроси, свързани с недвижими имоти. Преминаването на Уран в ретроградна посока във вашия зодиакален знак със сигурност ще добави непредсказуемост, ще оголи нервите ви и ще разпали страстите ви. Изискванията ви ще се повишат. Ще почувствате, че сте достойни за повече. Действайте спокойно и не бягайте от реалността. Преди да направите нещо – успокойте се и погледнете на ситуацията без емоции. Всички важни решения е по-добре да вземете през първата половина на седмицата.

Близнаци

През първата половина на седмицата е възможно да продължите или да подновите стари обиди и недоразумения. Доброто време за използване на семейните и приятелските връзки започва след сряда. Ако усещате, че животът ви се върти в кръг и ви е трудно да се измъкнете от ограничаващото пространство и условия, не се притеснявайте – в края на седмицата всичко ще се промени решително към по-добро. Ако отдавна мечтаете да се научите да пеете, да рисувате или да научите чужд език, запишете се на майсторски класове и курсове.

Рак

Бъдете много внимателни, когато се заемате с важни задачи. Грешките и недостатъците от миналата седмица ще излязат наяве. През седмицата се чувствате сънливи, затова е лесно да допуснете грешки, да се поддадете на измама или да се разочаровате от хората. Но ако не си позволявате да мързелувате, предстоящата седмица ще бъде плодотворна. Разчитайте на здравия разум, придържайте се към логичен подход, рутина, поставяйте си цели. Ако не поемете инициативата в свои ръце, рискувате да загубите много.

Лъв

Възникват обиди и неприятни спомени, има голям риск да попаднете под натиска на други хора. Бъдете гъвкави и умейте да се приспособявате към хода на деня, като променяте плановете си, ако е необходимо. Ако чуете болезнена критика по ваш адрес, помнете, че това е завист и злоба. Ако се опитват да ви обезценят, не им обръщайте внимание. Продължавайте с това, което правите. Събота и неделя са идеални за отдих. Отложете големите очаквания и грандиозните начинания за следващата седмица.

Дева

Действията ви ще бъдат по-отговорни и ориентирани към резултатите. Укрепете приятелствата си. Създайте нови познанства, помирете се с роднини. Седмицата е идеална за съвместни творчески проекти и начинания със съмишленици, за взаимноизгодно сътрудничество. Благодарение на приятелската подкрепа ще ви бъде по-лесно да постигнете собствените си цели. Помислете за бъдещето си и се опитайте да направите нещо за него още сега. Седмицата ще завърши оптимистично.

Везни

Не бързайте да се заемате с важни задачи, тъй като може да ви е трудно да се концентрирате. Самоувереността може да доведе до надценяване на възможностите. От друга страна, периодът е благоприятен за общуване, срещи и осъществяване на творчески идеи. Също така е чудесно време за учене, особено на чужди езици, и за потапяне в юридическите тънкости. Не е необходимо да се претоварвате с работа, тъй като в средата на февруари ще ви трябват сили за ползотворна работа. Опитайте се да държите очите си отворени за детайлите.

Скорпион

Тези, които са имали време да отработят грешките – да ги поправят, преработят, обмислят, помирят, възстановят стари връзки – ги очаква успешен напредък. Ще има по-малко проблеми, забавяния и безпорядък. Въпреки това не бързайте да се впускате в делови процес, отложете го за следващата седмица. Не се захващайте с няколко дела едновременно – сега трябва да се съсредоточите върху една конкретна цел. Вече скоро обичайният ритъм на живота и работните процеси ще се възстанови по естествен начин и вие ще бъдете удовлетворени.

Стрелец

Добър късмет очаква активните и оптимистично настроени хора, които умеят да поемат отговорност за живота си. Дори и да нямате важни неща за вършене сега, спортувайте и приведете тялото си във форма. Посветете една седмица на учене, водене на преговори или търсене на информация.

Вашият ритъм на живот не допада на всички, затова се опитайте да запазите хладнокръвие: откажете се да критикувате и да мъмрите другите хора. Но приятните думи и комплиментите ще развеселят околните и ще допринесат за популярността ви.

Козирог

Прекарайте седмицата приятно и намерете баланс между семейните ценности и кариерата и целите. Занимавайте се с творчество, хобита, събирайте се като семейство или организирайте фотосесия. Този период обещава да бъде един от онези, които ще запомните за дълго време. Ще се появят въпроси, свързани със семейството и дома. Например темата за недвижимите имоти или отношенията с близките. Във всеки случай получавате подкрепа отгоре и сте съпроводени от щастливи обстоятелства. Това е чудесно и положително време за промяна на имиджа ви, като се стигне до най-дръзките трансформации.

Водолей

Натрупайте нови впечатления, срещайте се с хора с висок статус, посещавайте курсове за собственото си развитие, ходете на изложби и театри! Напълно възможна е съдбовна среща, която напълно ще промени живота ви към по-добро.

Възможно е да изпитвате желание да си купите скъпа, маркова вещ, която ще укрепи статута ви в обществото, но въпреки това се опитайте да спестите пари. В близко бъдеще ще имате нужда от пари за полезни покупки и решаване на проблеми. Във взаимоотношенията развивайте уважение към партньора си.

Риби

Потиснете желанието си да действате под влияние на емоциите. Важните въпроси е по-добре да се отложат поради голямата вероятност от заблуди. Ще ви бъде трудно да разберете целта на действията си. Но седмицата е идеална за творчески дейности и романтични срещи. Не се колебайте да помолите роднини и познати за помощ! Силата ви на влияние върху хората се увеличава значително. Все пак помислете, преди да кажете или направите нещо, придържайте се към рутина, за да не загубите заслужената си репутация.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара