Защо ясновидството е точно в около 60% от предсказанията? Отговорът е по-дълъг.

Първо е важно да знаем, че всичко ново е добре забравено старо. Нищо във Вселената не се губи, само сменя вида, формата си, присъствието и изразяването си.

Всичко се записва в еволюционен информационен масив – всяка мисъл, чувство, преживяване, открития, успехи, неуспехи, представи на хората, живели на Земята и оставили своите отпечатъци. Душите ни се връщат  отново и отново, за да осмислим живота, еволюционното време и сгъстените събития в него. От всичко това се формира еволюционният информационен масив, в който проникват истинските ясновидци. В него се крият предсказанията, почиващи на повторяемостта на събитията, но и изборът как да преживеем тези събития.

Колко са изборите, които стоят пред всеки от нас? Губим ли се в изключителния обем на информационния масив или събитията следват своята подреденост и последователност? Какво ни дават тези натрупани информационни пластове? А какво вземат от нас? Как можем да ги използваме, за да преживеем този си живот по-спокойно, с нужната мъдрост, с едно всеобхватно възприемане и разбиране?

Нека започнем с ясновидството. Как се случва този процес?

Хората, надарени с дарбата да виждат в бъдещето, получават информация от този еволюционен информационен масив. Но той дава много изразени възможности за избор – тук е тайната на нашата Земя – планетата на изборите.

Еволюционният масив е изграден от вселенските водачи с изключително точни програми и в наша помощ. За всеки проблем, който застава пред човек, Вселената е предложила около 20 варианта за преживяване, за да ни помогне да ограничим влиянията от огромния лабиринт от  преживявания на хората, трупани от зората на времето. И е създала  съвършените за нас програми. Те ни позволяват да минем по пътя ни с по-малко препятствия от една страна, а от друга – подреждат по-добре земния живот като цяло.

Една от най-важните части от този лабиринт е изборът на професия, който, ако е в правилната посока, ще успокои енергиите и ще ни осигури живот с по-малко препятствия и с чувство на удовлетвореност.

Както вече казах, ясновидецът надниква в този еволюционен информационен масив и вижда част от тези 20 варианта. Но оттук нататък зависи какво духът ни ще избере за преживяването на този си живот. Вариантите са в целия спектър – от позитивни и прекрасни до трудни и сложни.

Все пак надарените ясновидци успяват да видят около 60% от събитията и тенденциите в живота ни, което никак не е малко.

Дали е справедливо това обединение на възможности и да можем да избираме само от тези 20 варианта на преживявания? Да. В тях е събрана цялата мъдрост и взаимно разбиране. За съжаление, както казах, те не са само прекрасни. Те очертават различните възможности за хората, тяхното еволюционно присъствие и енергийните нива, на които се намират. Целта е да изберем най-добрия вариант за себе си в момента – с повече мир и с по-малко емоции, който ще привлича сигналите и знаците на Вселената.

С какво могат да ни помогнат ясновидците? Вземаме решение да потърсим такава помощ обикновено когато сме изправени пред някакъв избор. Ако добре се вслушаме в прогнозите, имаме шанс да направим по-добрия избор. Във всяка ясновидска прогноза вселенските водачи дават знак кое е правилно за нас, но не бива да очакваме, че някой ще ни разкаже какво ни предстои оттук нататък, ще се успокоим и ще заживеем безметежно. Това не е възможно, тъй като нарушава вселенските правила за свободните избори.

Изборите са най-важното нищо в живота ни.

Добри или лоши – няма значение. Важно е как ще си позволим да ги преживеем, какво ще разберем и научим от тях. Никой няма да ни наказва, няма да горим във вечния огън на ада. Раят и адът са в нас самите и ние избираме в коя посока да насочим усилията и енергията си.

Кармата е дума, която има разнообразни преводи –

от тежки божествени наказания до отричането й. А кармата всъщност са уроците, който сме си определили да преживеем и разберем преди да дойдем в това си прераждане. И тук идва отново въпросът за ясновидците и трябва ли да се вслушаме в техния глас или е по-добре сами да откриваме перспективите си. На този въпрос всеки ще си отговори сам. Аз лично смятам, че да чуеш – ако си готов – не личните си очакванията, а гласът на твоето енергийно поле, е повече от добро решение. Ако можем да минимализираме грешките и да се справяме по-добре, даже да  направим повече от това, което сме си обещали – защо не?

Какво може да ни даде надникването в еволюционния информационен масив? Първо – разбиране и второ – внимание. Ако върнем спомените си към минали моменти от сегашния ни живот, ще забележим една постоянна повторяемост, която ни се дава от божествените сили, и която ни подсказва къде ни е проблемът. Всичко се повтаря с единствената цел да разберем. Вселената ни предлага различни възможности и ситуации, за да видим и приемем нещата, който не ни харесват и да променим тези, които имаме сили и възможности да променим. Тук основно отношение има нашата придобита, натрупана,

заслужена през еволюцията ни като души материална (нантална) енергия.

Тя си е наша, заслужена от нас, натрупана през всичките ни животи и има смисъл и можем да я използваме само тук, на Земята, сега. Не ни е необходима в другите пространства на душите.

Най-често обаче въобще не я изразходваме, пазим си я. И живеем в постоянни догадки и страхове за какво ли не. А бихме могли да си я „харчим“ за радости, успехи, а защо не и за сила, величие, признание и т.н., колкото и свенливо да произнасяме тези думи. Много важно е да запомним, че това е личната ни енергия, най-важното ни притежание. Прекрасно би било да преживеем живота си с удоволствие и да оставим чашата наполовина пълна, когато дойде времето да си тръгнем, а не да страдаме непрестанно, да сме изпълнени със страхове и всякакви зависимости, и да напуснем Земята с наполовина празна чаша.

Тази прекрасна лична наша енергия обаче мнозина от нас

са поставили в т.нар. „заслонно пространство“,

в някакъв смисъл сме я скрили от самите себе си. Защо?

Раждаме се със стремеж към растеж и еволюционно развитие, но всъщност идваме на Земята напълно чисти, без товари и без проблеми, които стоят пред нас за дълбоко осмисляне. Ще обясня.

Много пъти сме пребивавали тук и в други триизмерни светове, натрупали сме и опит, и знания, и определени еволюционни енергийни нива и естествено познаваме изискванията на тези светове. А каква е причината да сме тук тогава? Къде е кармата ни? Къде са уроците, които трябва да преживеем и да осмислим? Всички тези въпроси са стояли хилядолетия пред нас. Пребродили сме различни пътища, натрупали сме много опит, знания, умения, устойчивост. С всеки живот добавяме опит и енергия, която ни държи на определено енергийно ниво и поставя линията на еволюцията ни. Всеки опит е преживян с лекота или с изключителен труд и тук е отговорът – нещата, които сме преживели много трудно са ни дали енергия, която сме съхранили и поставили в това „заслонно пространство“, на завет, и сами сме си забранили да я използваме в живота тук и сега, в този разнообразен свят с много противоречиви енергии, за да не ни се наложи да преживяваме отново нещата, с които трудно сме еволюирали и събирали енергия.  А преживяванията са най-различни – от грандиозни до съвсем обикновени ежедневни ситуации.

Вселенските водачи ще ни предоставят постоянно и неуморно ситуациите, които са ни необходими, за да отворим заслона и да извадим и пуснем тази скрита от нас самите енергия. Да си я вземем и да я използваме тук и сега.  Това си е нашата енергия, ако си позволим да я вземем, ще продължим да трупаме още, няма да я изхабим. Защото ще живеем не живот на заем, а нашият си, можем да си го позволим. Не е нужно да пазим „бели пари за черни дни“, както казва старата мъдрост, а да използваме енергията по предназначение, да оставим „парите“ да работят и да правят още енергия.

Еволюционният информационен масив ни дава възможността да отворим тази ни прекрасна енергия, да я извадим от склада и заслона, за да я използваме по предназначение. А надарените ясновидци могат да ни помогнат в това.

В какви случаи сами успяваме да достигнем до тази енергия? В тежки, критични, фатални ситуации можем сами да я изтеглим от заслона. Макар че това няма да е истинското й предназначение – да носи радост и успех в живота.

Ако вярваме в кръговрата на преражданията си и в това, че от всеки живот сме научили нещо и сме съхранили определена енергия, тогава спокойно можем да се отпуснем и да си позволим живот с по-малко напрежение. А когато сме отпуснати и спокойни, връзката с духа ни и божествените сили е по-силна.

Сега е времето да използваме най-рационално огромната натрупана енергия и да осъществим мечтите си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара