Хороскопът за август 2019 година не може да обещае стабилност в живота, защото се очакват успехи, провали, радост, тъга. Важното е да не се отказвате от нищо ново и креативно, за да внесете свежа струя в различни сфери. Без финансови загуби и раздели с любими хора няма да се мине, затова именно през август може да си вземете поука от всичко онова, което ще се случи. А и ще станете разумни и целенасочени.


Преди да реализирате целите и плановете си е необходимо да премислите сто пъти. Хороскопът за август 2019 година обещава много грешки, които ще се дължат на собствената ви прибързаност. В материален план, месецът няма да бъде лош, но ще бъде оскъден. Ако получите голяма сума, не бързайте да харчите за всичко, което ви хареса. И още нещо, не влагайте в нещо съмнително и непознато.

В любовните дела са възможни недоразумения и разочарования. Това особено ще засегне тези, които предпочитат да запазят чувствата и признанията за по-късно. Астрологичната прогноза препоръчва да работите над отношенията си, за да не станат скучни и рутинни. По време на спорове не се нахвърляйте, по-често правете отстъпки и бъдете лоялни в преценката си.


Ако във всичко с което се заемате държите „златната среда“, ще се окажете победители. Много ще зависи от вашето благоразумие и усърдие.

Любовни хороскопи

Овен

Хороскопът за август 2019 година съветва Овните да оставят настрана мисълта за почивка. В края на лятото ще се наложи усърдно да работят, за да сложат в ред финансовото си положение. Още повече, че не само Овните ще имат нужда от пари, а и техните близки роднини. През този месец ще бъде наложително Овните да си намерят допълнителна работа. Освен това ще имате възможност да се заемете със собствен бизнес. Бъдете внимателни, за да не попаднете в ръцете на мошеници.

Хороскопът съветва Овните да изпратят семейството си на море, а те самите да работят активно. Принудителното усамотяване ще ви помогне мислено да поставите всичко по местата си и да намерите пътя за запазване отношенията със съпруга/та. Самотните Овни ще бъдат прекалено повърхностни в личните отношения. Напълно ви устройва леките романчета, без задължения и сериозни отношения. По отношение на здравето всичко ще бъде добре, но е възможно да се заемете с лечение или протезиране на зъбите.

Финанси и кариера

Астрологичната прогноза за август 2019 година обещава на Овните професионални успехи и високи постижения в новите дела. Отношенията с деловите партньори ще станат неочаквано трудни, но не трябва да поставяте точка върху тях. Възможни са интересни перспективи след общуване, след което ще се наложи преместване на постоянна работа в друга страна. Овните трябва да бъдат много внимателни, за да може дори в трудните моменти да се стегнете и да дадете отпор на конкурентите. Кажете „не“ на мързела и ще получите всичко, което желаете.

При Овните командировките, важните преговори и капиталовложенията ще се получат удачно. На творческите личности ще им провърви в проектите, към които отдавна са се насочили. Дипломатите, политиците и педагозите ще се окажат на невероятна кариерна висота. Гледайте оптимистично на всички ситуации, но не бързайте и осъществявайте замисленото в живота.

Хороскопът за август 2019 година не обещава на Овните стабилност във финансите и бюджетът може да се разклати, заради ненужни харчове и неудачни вложения на средствата. Ще се наложи да харчите от спестените пари за роднините, пътуванията и децата, ако сте семейни. А от многото покупки, Овните ще получат истинско удоволствие. Те ще бъдат свързани с личните интереси, хобито и укрепване на здравето. Например: може да си купите колело, тренажор или спортен костюм и тези вещи ще ви служат дълго.
Не са изключени скъпи подаръци от близки приятели или от любимия човек.

Здравето на Овните

Хороскопът за август 2019 година предсказва на Овните бодрост на духа и крепко здраве. Вие сте толкова енергични и позитивни, че и дума не може да става за болести. Само не забравяйте за външния си вид, обличайте се модерно и се запишете за козметик. Защото от имиджа и акуратния вид ще зависи вашето настроение и психическото ви състояние.

През август Овните активно ще се занимават със спорт, ще усвояват нови игри и дори ще вземат участие в големи състезания. Желателно е да запазвате спокойствието и издръжливостта си, а също да бъдете внимателни при спортните упражнения. Добре е да се запишете за туристически поход, да участвате в различни развлечения, да си почивате сред природата. Може да се гордеете със самочувствието си.

Хороскопът за август препоръчва на Овните по-често да правят почивки по време на работа. Имате много сили и енергия, но трябва да ги разходвате разумно. Постарайте се да стоите далече от негативите, ненужните разговори и конфликтите, за да запазите душевното си равновесие. Гневът, ревността и завистта разрушават здравето, а Овните трябва да помнят това. Непременно си направете преглед при терапевт и стоматолог.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година обещава на Овните не просто топъл, но и пълен с нежност и страст месец. Вие, най-накрая ще се почувствате не вълк –единак, а човек, който обича и е обичан.

Самотните Овни ще „завържат“ роман, който ще има най-прекрасното продължение. Работата ще стигне до сватба, не се съмнявайте. А някои, обратно, ще получат желаната свобода и независимост от партньора, с когото отдавна вече не се разбират. Овните не се страхуват да останат сами, а и това рядко им се случва. През август, над главите ви ще свети ярко не само слънцето, но и усмивките на симпатичните ухажори/ухажорки.

Семейните Овни ще посвещават много време на децата, ще пътешестват и ще си почиват зад граница. Разбира се, ще има спорове и разправии, но вие ще намирате начини да смекчавате ситуацията и да изгладите острите ръбове на отношенията със съпруга/съпругата. Любовният хороскоп за август 2019 година препоръчва на Овните да бъдат уверени и инициативни, за да създадат наистина щастливи и устойчиви отношения.

Телец

Емоциите на Телците ще избухват и това може да доведе до променливи решения и постъпки, затова бъдете внимателни в изказванията. Очаквайте ярки събития, срещи с приятели и романтични приключения през този месец.

Хороскопът предсказва на Телците грижа за възрастни роднини. Старайте се да не драматизирате ситуацията, а, обратно, вдъхвайте оптимизъм на заболелия човек.

Избягвайте конфликтите със съпруга/та и децата. За това ще ви помогне здравия разум и реалистичния подход към случващото се. Ако сте сами, вгледайте се в този/тази, когото познавате отдавна. Може би сред старите познати се намира и вашия спътник в живота.

Добре е Телците да се откажат от скъпи и големи придобивки. Всичко това няма да изчезне от магазините, а парите няма да можете да си върнете. Ако сте склонни към алергии, необходимо е внимателно да дегустирате екзотичните блюда и новите продукти.

Кариерата и финансите

Астрологичната прогноза за август 2019 година предсказва усърден труд, много перспективи и големи обрати в професионалната сфера. Кариерният ръст е неминуем, но достигането на върховете ще стане с „кръв и пот“. Важно е да не отлагате делата за утре, за да не чувствате след това съжаление, заради собствения си мързел. Ако бизнесът на Телците е свързан с търговия, недвижими имоти или строителство, то успехът и приходите няма да ви накарат да чакате дълго.

Успешно ще се подредят отношенията ви със задгранични партньори. Особено, ако сами тръгнете към сближаване, а не чакате да ви поканят да подпишете договор. Не е изключено да възстановите стари, делови връзки. Пътувания на далечни разстояния ще доведат до положителни резултати.

Хороскопът за август препоръчва на Телците да решават всички проблеми на „трезва“ глава, а не под емоции и впечатления. Емоциите могат да навредят, а също и да снижат авторитета ви в обществото и енергийния ви тонус.
От финансови загуби никой не е застрахован, дори практичните и реалистични Телци. Но, ако бъдете внимателни, ще успеете да избегнете значителни загуби и да запазите капитала в първоначалното му състояние.

Желателно е през август да се откажете от всякакви вложения и дарения. Сега не е време да си давате и последния залък. Хороскопът за август 2019 година препоръчва на Телците да бъдат внимателни когато сключват сделки. Затова пък, делата, свързани с продажба на недвижим имот, ще бъдат на високо ниво. Вие ще минете без големи заеми, за да решите всички насъщни проблеми. Възможно е да получите пари от роднина или наследство. Внимателно подписвайте документите, за да не тичате след това по юристи или други инстанции. А и не на последно място – платете си данъците! Да, от това също зависи вашето благополучие.

Здравето на Телците

Астрологичната прогноза за август 2019 година предсказва на Телците снижение на имунитета, апатия и умора. Вие ще се чувствате, буквално, като изцеден лимон, на когото не са му останали нито сили, нито желание за каквото и да било. Пийте силно кафе сутрин, правете гимнастика и взимайте прохладен душ. А и излъчвайте повече позитивизъм.

Телците през август трябва да се вземат в ръце и да понатрупат мускулна маса. Занимавайте се със спорт, но без да бъдете фанатици, а за да поддържате добрата си физическа форма и да станете по-стройни. Необходимо ви е малко желание, за да станете супер герои. Излизайте сред природата, карайте велосипед, кънки, а също плувайте в реката или в морето.

Хороскопът за август ви препоръчва да се вслушате внимателно в организма си. Не трябва да си измисляте болести, защото наистина ще се разболеете. А, ако нещо отдавна сериозно ви безпокои, обърнете се към лекар специалист. Той ще ви направи диагностика и ще назначи квалифицирано лечение.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Телците най-непредсказуемите ситуации в личната сфера. Ще ви се наложи стремително да действате, а също и да звъните на близките си приятели, за да чуете няколко мъдри съвета. Чувствата ще бъдат жарки, страстите истински, а отношенията с избраника/цата ще преминат на ново ниво. Възможно е да ви се наложи да събирате пари за сватба или да се готвите за раждането на дете. На семейните Телци им предстои да се занимават с битови проблеми, а също да ремонтират нещо в дома.

През август Телците ги заплашва основен ремонт на дома, покупка на мебели или техника, която вече е остаряла. Важно е да не затънете във всичко това, защото отношенията със съпруга/съпругата ще изгубят романтичния си оттенък. Не пречи и в интимната близост да добавите нещо ново.

Любовният хороскоп за август 2019 година съветва Телците спокойно, без истерии, да овладяват конфликтите. При това, вътрешните, също. С всички фибри на душата се стремете към хармония. Не се водете от емоциите, а също и променете сценария на отношенията си. Телците трябва да общуват повече и по-често с децата си, иначе съвсем ще се отдръпнат от вас. А влюбените двойки не пречи да заминат на почивка към топлото море.

През август Телците трябва да отделят повече внимание на възрастните си роднини. Особено, ако те живеят отделно и се нуждаят от грижи. Само не позволявайте на никого да ви се „качи на главата“. Нека всичко бъде с мярка, иначе ще се преуморите.

Близнаци

Близнаците от цялата си душа ще благодарят на съдбата за това, което тя ще им изпрати през август. Всичко ще се получи по-добре, отколкото сте го планирали. Особено, ако вие сами не бездействате, а се активирате в работата и в личния си живот. В колектива са възможни неприятни слухове, които пуска завистлив сътрудник. Направете така, че тази информация да не стигне до ръководството.

За да изключат разправиите и скандалите в семейството, Близнаците трябва сериозно да се постараят. Със съпруга/та неразбирателството е стигнало връхната си точка, а децата изобщо не желаят да общуват с вас. Астрологичната прогноза за август 2019 година препоръчва на Близнаците да се въоръжат с търпение, а също да държат емоциите под контрол. В края на месеца ситуацията ще се промени, а отношенията с любимия човек ще станат по-романтични и по-устойчиви. При самотните Близнаци е възможно начало на роман, в който акцентът ще бъде поставен върху интимната близост, а не на духовната.

Близнаците трябва да изследват състоянието на съдовете и работата на сърцето. Ако има проблем, незабавно влезте в болница. А предварително се откажете от мазна храна, заемете се със спорт и оставете пушенето.

Кариера и финанси

Хороскопът за август 2019 година препоръчва на Близнаците твърдо да застанат на своите позиции. В процеса на активното общуване и далечните командировки, вие ще успеете да укрепите кариерата си и да намерите нов път за развитие. Не всички делови отношения ще се ви получават чудесно още от първия поглед, но в бъдеще ще дадат добри резултати. Най-важното е да наваксвате изгубените възможности, а не да се опитвате по всякакъв начин да постигате успех и да напредвате.

През август Близнаците ги очакват изгодни сделки и договори, които ще им помогнат да укрепят финансовото си положение. Не игнорирайте старите проблеми, а на новите затруднения гледайте оптимистично. Сътрудничеството с партньорите ще доведе до зашеметяващи постижения.

Астрологичната прогноза за август обещава на Близнаците препятствия само в делата, които не сте планирали предварително. Постарайте се да заобиколите отстрани всичко неочаквано и непознато. Август не е месецът, когато е необходимо да се правите на герои и да рискувате. Натрупвайте информация, учете се и внимателно формулирайте своите мисли. И не си и помисляйте да нарушавате обществения ред. Това ще бъде изпълнено с глоби и лишаване от свобода.

Хороскопът за август 2019 година предсказва на Близнаците стабилно и устойчиво финансово положение. В краен случай, не се предвиждат катаклизми, както по-рано. Обратно, много от проблемите с финансите са останали в миналото, отдъхнете си. Не е препоръчително да преследвате печалби по незаконен начин. Така или иначе, Близнаците няма да заработят всички пари на земята, но своите ще вземат и с бонуси.

Възможно е да сключите сделка, която да се окаже съществена в материален план. Не е изключено да смените местоработата или местожителството си. Що се отнася до кредитите и заемите от приятели, тук Близнаците трябва да бъдат много внимателни. Трябва точно да пресметнат бюджета си за половин година напред, за да не се окажат в критична ситуация.

Здравето на Близнаците

Здравето няма да подведе Близнаците. Обратно, ще бъдете изпълнени със сила и енергия, и ще преодолеете всички неприятности със самочувствие. Важно е да бъдете внимателни, когато шофирате, а също и когато се занимавате с ремонти, както към техниката, така и към себе си. Ако усетите умора или пренапрежение, най-добре си вземете отпуска или поне два-три дни почивка.

Хороскопът за август препоръчва на Близнаците да бъдат внимателни към здравето на близките хора. Ядовете за някои от тях няма да бъдат напразни. От огромна полза за физическото ви здраве ще бъдат тренировките, спортните игри и водните процедури. Близнаците цяла година са мечтали да плуват и да се пекат, и сега е времето да реализирате тези мечти. По-често ходете на водоемите, почивайте си сред природата или отсядайте на хижа.

Не е изключено отравяне или проява на алергия, ако започнете да дегустирате малко познати продукти или употребявате алкохол без мярка. Не пречи Близнаците да си направят пълни изследвания, особено, ако имат подозрения за гастрит или друго заболяване на стомашно-чревния тракт.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година обещава на Близнаците щастие и радост в личната сфера. Вие отдавна не сте усещали такъв прилив на енергия и приятно вълнение, само защото до вас стои близкия ви човек. Организирайте пътуване извън града, в друга страна или до морето. Използвайте всички начини, за да укрепите отношенията, а не да ги разрушите с претенциите и упреците си.

През август съдбата ще подари на влюбените Близнаци доста ярки и незабравими мигове. Ако имате желание, напишете красив роман за любовта, ще ви се получи, не се съмнявайте. На семейните хора ще им се наложи да се занимават с битови и домашни въпроси, от които няма как да избягат. А децата е по-добре да изпратите на лагер или на село при баба и дядо. И за здравето на децата ще бъде полезно, а и вие със съпруга/та ще можете да се насладите един на друг.

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Близнаците много проблеми и грижи. Но дори в процеса на всичко това не трябва да забравяте за романтиката и изненадите. И по-често правете компромиси, за да не възникнат спорове за глупости. С любимия човек можете да говорите за всичко, от цялата си душа, нали? Лятото е дадено за пълноценен отдих, пътешествия и запознанства. Ако сърцето на Близнаците все още е свободно, то през август ще имат много шансове да намерят своята половинка. Важно, обаче е, да не си седят у дома.

Рак

Август за Раците ще бъде хармоничен и спокоен месец, когато ще могат да си починат в обкръжението на семейството, да се отправят на пътешествие и дори да си сменят местоработата. Само не планирайте пътуване с воден транспорт, ако не се чувствате добре. В професионалната сфера предстоят дребни трудности за Раците, затова бъдете изключително деликатни с шефа. Тогава може да разчитате на бонуси и повишение.

В личния живот на Раците не всичко ще бъде така безоблачно, както са си мечтали. С избраника/избраницата често ще възникват разправии, спорове и разногласия по всички въпроси. Препоръчва се да отстраните проблемите с помощта на необичаен, романтичен подход. Не забравяйте и за цветята. Самотните Раци ще се втурнат в търсене на спътник/ца в живота.

Раците могат да се заемат с детоксикация на тялото и почистване на кожата на лицето. Особено, ако възпалението е пряко свързано с лошата работа на червата и стомаха. Тази дейност ще се увенчае с успех, ако станете по-инициативни.

Работа и финанси

Хороскопът за август 2019 година обещава на Раците деен и продуктивен, по отношение на работата, месец. Дори останалите да се пекат на слънце и да си почиват, на вас ви се налага да работите без прекъсване. Но резултатът от тази активна дейност ще се окаже много добър. Особено, ако вложите в проектите не само таланта си, но и опита от предишните години. Перспективи имате, а това е най-важното. На Раците им предстои дълго и мъчително да се занимават с някакви документи. Подписвайте внимателно договорите и сто пъти проверявайте отчетите.

За Раците, които са в подчинена позиция, проблемите ще бъдат много, а половината от тях ще възникнат, заради тяхната суетливост и безотговорност. Не се стеснявайте да се обърнете за подкрепа към хората, които „не си оставят колата в калта“. Изискванията от страна на ръководството ще бъдат много сериозни, но ако се заемете с всичко разумно, до края на август ще успеете да се справите с всички задачи.

Хороскопът за август 2019 година обещава на Раците финансов успех. Чудесно е, че сте помислили за всички грешки предварително, сега можете да отделите пари и за отпуската, и за почивката с приятели. Ако сте планирали пътешествие, купувайте билетите и стягайте куфарите.

Парите ще се преумножават, работете и не мързелувайте. Само не влизайте в дългове, при никакви обстоятелства. Що се отнася до големите придобивки, то от тях е най-добре да се откажете. За такива покупки нямате средства, а ако обърнете внимание на по-евтините вещи за дома може да минете с по-малки загуби.

Здравето на Раците

Месецът е отличен за Раците, които най-накрая са решили да се заемат със собственото си здраве и укрепването на имунитета. Вие така сте се уморили от простудите, че сега сте готови да приемате витамини и да тичате сутрин, дори без да ви напомня никой. Може да се запишете на масаж, да плувате в реката и, разбира се, да си изготвите диета заедно със специалист.

Хороскопът за август предсказва на Раците умора, безсъние и нервно претоварване. И всичко заради вашата природна мнителност. Стига сте мислили за това, което го няма, иначе мозъкът ви ще „изпуши“. Заради активната дейност може да възникне стресова ситуация и Раците да забравят за обяда и почивката, а и за себе си, изобщо. Организмът ви не е железен, може да се „пречупи“.

Макар че прекалено енергичните и позитивни Раци няма да имат време да боледуват. Творческите проекти ще погълнат цялото ви внимание. Ако имате хронични заболявания на съдовете или ставите, то ще се наложи да се лекувате. При това не при съседката, а с помощта на квалифициран лекар. Диета, спорт и, разбира се, отказване от пагубните навици – ето това е необходимо да си поставите като постоянна задача.

Астрологичната прогноза за август съветва Раците да посетят офталмолог и стоматолог, дори и с цел профилактика. На пътя бъдете внимателни, спирайте на червен светофар и не забравяйте да поставите аптечка в колата.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година съветва семейните Раци да бъдат по-отстъпчиви. Без компромиси няма да успеете да внесете в отношенията си хармония и радост. Честите упреци, собственическите чувства и виковете – това не може да бъде основа на щастлив съюз. Мъдри думи ще дойдат от страна на роднини, не ги слагайте в графа „нравоучения“. Разбира се, не е нужно да споделяте подробности за личния си живот, но основните проблеми може да споделите. Не е изключено след един откровен разговор отношенията с партньора/ката видимо да се подобрят.

През август на много от Раците ще им се наложи да се разделят не само с илюзиите си, но и с реални хора. Това означава, че ще решите да поставите точка на всичко и да започнете личния си живот от нулата. Само бъдете внимателни, за да не нараните онзи/онази, които се отнасят към вас искрено и с любов.

Любовният хороскоп за август 2019 година препоръчва на семейните Раци да се заемат с решаването на битовите проблеми. Повярвайте, това не само ще ви помогне да организирате комфорта в дома, но и да стабилизирате отношенията със съпруга/та. Дори децата ще вземат пример от вас. Не са изключени разногласия относно това, къде да отидете на почивка. Самотните Раци, първоначално, трябва мислено да създадат образа на този/тази, които искат да видят до себе си. В противен случай ще бъркате, ще се разделяте и ще си останете сами. Сами със своите страхове, неудовлетвореност и комплекси.

Лъв

Хороскопът обещава на Лъвовете прекрасен месец за пълноценна почивка, която ще им позволи да се разсеят от служебните и финансови затруднения. Вие най-накрая ще успеете да се наспите, да се срещнете с приятели и да отделите време за любимото си семейство.

Лъвовете трябва да заемат позицията на наблюдатели в колектива, а не да доказват всички свои принципи. За запазване на финансите трябва да установите за себе си един, единствен режим – режим на икономии. Никакви заеми, кредити, капиталовложения. Ако имате спестени средства, използвайте ги за битови дела. Най-добре е Лъвовете да изпратят цялото си семейство на почивка, на морето, а те самите да се захванат за работата и новите проекти. Особено, ако всичко това ще ви помогне да покриете всички разходи.

Ергените Лъвове много бързо ще подредят личния си живот. Ще се запознаят с човек, който съответства на техния идеал. Остава само да пожелаем щастие на влюбените.

Кариера и финанси

Хороскопът за август 2019 година предсказва на Лъвовете някои сериозни проблеми, но с тях ще успеят да се справят бързо. Особено, ако не снижават темпото и действат по план. Интригите, машинациите и нечестните постъпки е това, което трябва да изключите от живота си. Иначе, неприятностите ще се сипят постоянно върху вас.

През август на Лъвовете едва ли ще им се удаде да празнуват победа. Вие все още не сте завършили всички дела, не сте съвсем удачно провели преговорите и, в края на краищата, защо да бързате? Има възможност да укрепите позициите си в тези области, които в близко бъдеще ще ви донесат добри плодове и перспективи.

Хороскопът за август съветва Лъвовете, които са началници, да бъдат лоялни и по-малко критични по отношение на младите сътрудници. Ако имате собствен бизнес, спестявайте! Възможно е да се наложи да вложите пари в нещо ново, мащабно. Самообладанието не се явява проблем за Лъвовете, но в работата често се налага да се контролират.

Хороскопът за август 2019 година предсказва на Лъвовете подобрение на материалната ситуация, а също и неочаквани приходи в края на месеца. Ако искате да запазите бюджета си непокътнат, ще се наложи да си намерите допълнителна работа. Помислете в коя сфера бихте могли да се проявите най-добре. През август, при много от Лъвовете успешно ще бъдат разрешени въпроси с наследство и недвижими имоти. Скъпите придобивки не трябва да бъдат спонтанни, а внимателно планирани. А и още един съвет: не бъдете прекалено разточителни, дори и върху вас да се изсипе торба с пари. Може да зарадвате децата и близките си роднини с подаръци, това се разрешава.

Здравето на Лъвовете

Астропрогнозата за август 2019 година не обещава на Лъвовете сериозни заболявания. Но все пак съществува риск да хванете инфекция. Особено, ако пътувате до екзотични, топли страни. Най-добре е предварително да си направите ваксина, а също и да не слагате всичко поред в устата си. Физическата форма трябва да се поддържа постоянно, а също и да укрепвате мускулите, гърба и краката. Ако през август не оставите пушенето и не спрете да чревоугодничите, със сигурност ще попаднете в болница. При това със съвсем неочаквана диагноза. Уязвими ще бъдат ендокринната система, червата и главата. Не си и помисляйте да се гмуркате на места, които виждате за първи път в живота си. Възможни са счупвания, травми и много други неприятности със здравето.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва за Лъвовете успешен и напълно предсказуем месец в личния живот. За разлика от служебната сфера, вие точно знаете какво искат от вас и как да го реализирате. За съжаление, едва ли ще ви се получи да си починете заедно с избраника/цата. Спешна работа или делово пътуване може да ви наруши плановете. Лъвовете, които наскоро са започнали роман, ги очакват големи изпитания в любовта. Сами решете дали ви е нужно допълнително, нервно напрежение.

Семейните Лъвове през август ще имат много свободно време и, по-важното, желание да общуват с близките си хора. Вие дори ще намерите възможност да отидете на туристически поход в планината или на село с цялото си семейство. Важно е вие да бъдете организатори, за да може да осъществите внимателно всичко, което сте намислили.

Любовният хороскоп за август 2019 година обещава такова състояние на душата на самотните Лъвове, че ще бъдат готови да минат под венчило, но няма с кого. Разбира се, че не трябва да се втурвате с главата напред, но си заслужава да вгледате в обкръжението. Ако в службата ви работи симпатичен колега/симпатична колежка, то проявете инициатива и го/я поканете на вечеря. Но се ограничете с ресторанта, не ги канете у дома.

През август Лъвовете, които са ергени и моми, трябва по-често да излизат сред природата или да бъдат в компанията на приятели, особено, ако в служебния график се намери време за почивка. Не съжалявайте за това, което е отминало. Възможно е романът, който е започнал внезапно, още от началото да е обречен на печален край.

Дева

Ако на Девите им предстои усилена борба с конкурентите, за да се задържат на своята месторабота, то трябва да се въоръжат с много сили и енергия. Хороскопът за август 2019 година предсказва напрегнато време, затова не трябва да се отпускате. Но, ако в края на месеца имате годишен отпуск, може да заминете в която си искате точка на земята, за да си починете и да се изпълните с впечатления.

На Девите ще им се наложи да се съсредоточат върху изпълнението на домашните си задължения повече, отколкото на служебните си дейности. Финансови затруднения ще ви връхлетят неочаквано. Важно е да не бързате да купувате нещо, което е скъпо и не ви е особено нужно. Иначе ще развалите не само своето настроение, но и това на близките си. Най-добре е да спестите парите за нещо полезно и нужно за цялото семейство.

Хороскопът обещава нов, красив роман на самотните Деви. Отношенията ще бъдат така искрени, че още в края на месеца ще решите да сключите брак.

Кариера и финанси

Хороскопът за август 2019 година обещава на Девите колективен труд, който много бързо ще ги доведе до желаната победа. Дори да предпочитате да работите сами или да се занимавате със собствен бизнес, ще се наложи да промените тактиката си на поведение. Само не забравяйте да си почивате. Сега не е време да боледувате, а още повече, да се отдръпвате от възникващите проблеми.

На Девите ще им се наложи да игнорират старите проекти, за да пуснат в ход натрупаната енергия. Погрижете се за това, финансовото положение да не „куца“. Иначе, не може и дума да стане за кариера или обществен авторитет. Организационните и социалните въпроси ще ви донесат небивал успех и признание.

Астрологичната прогноза за август съветва Девите да се заемат с творчество, строителство и комерсиални операции. И не си и помисляйте да спирате по средата на пътя, уверено вървете напред към бъдещето. Чудесно ще преминават съвещанията, масовите мероприятия и пътуванията в чужбина. Ще имате възможност да сключите договор с голяма фирма, а също да си намерите допълнителни доходи в интернет.

Хороскопът за август 2019 година обещава неочаквани печалби от лотарията. Финансовото ви състояние ще зависи не само от упоритата ви работа, но и от вложенията, които сте направили по-рано. Не пречи да вземете кредит, ако искате да купите нещо голямо и скъпо. Вие непременно ще намерите нови източници на доходи, затова не се паникьосвайте предварително. Много Деви ще получат материална подкрепа от роднини или приятели. Добре е да си вземете отпуска, но не го прекарвайте в града, в който живеете, нито на дивана в хола, а на морското крайбрежие. Макар че е възможно да укрепите здравето си и да извлечете максимална полза от почивката си, ако отидете на вилата или на хижа в планината.

Здравето на Девите

Хороскопът за август 2019 година съветва да повишите имунитета си до степен, че да не боледувате през зимата. Хранете се правилно, не забравяйте за витамините, а сутрин тичайте. Трябва да се движите повече, да плувате, да карате колело и, разбира се, да не седите до сред нощите пред компютъра. Изненадващо е, но вие дори през лятото успявате да натрупате излишни килограми.

Как да се преборите с това безобразие? Естествено, с помощта на спорт и дълги разходки. Вие така сте свикнали да се придвижвате с автомобил, че вече сте забравили как се стига до работата или до магазина пеша. Значи, време е да си спомните! Отличен начин да сложите в ред нервната си система са медитацията и релаксацията. Ако Девите не могат сами да усвоят тези техники, то е добре да се обърнат към преподавател по йога или към психолог.

Астропрогнозата за август не препоръчва на Девите да мислят за миналите проблеми и да „тънат“ в негативни емоции. Така и депресията е близо. Ако ви безпокоят болки в областта на сърцето или в ставите, то спешно идете в поликлиниката. Не трябва сами да си поставяте диагноза, позволете на доктора да направи това. А, ако ви предложат болнично лечение, съгласете се.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Девите много свободно време, което можете да посветите на семейството си. С роднините се заемете с дейности по вилата, ремонт или промяна на интериора. Всичко, което правите с удоволствие, ще ви донесе не само полза, но и вътрешно равновесие.

Месецът е чудесен за общуване с децата. Ако отидете на село или се качите на хижа в планината, то няма да забравите това време никога. Повярвайте, като поживеете далече от града, сред природата, ще се почувствате независими – както от шумния град, така и от битовите проблеми. Девите, които вече са срещнали своята половинка е важно да запазят отношенията в първоначалния им вид. Ако стане дума за съвместно съжителство, посъветвайте се и с роднините си.

Любовният хороскоп за август 2019 година препоръчва на Девите да бъдат внимателни към близките си. Вие така сте се увлекли по работата, че сте забравили да правите изненади и да подарявате цветя. Разбира се, месецът е труден по отношение на парите, но може нещо да създадете със собствените си ръце. Още повече, че имате талант. В края на август ще възникне напрежение в общуването. Далечни роднини ще пристигнат изненадващо, нарушавайки плановете ви, свързани с отпуска и пътуване. Но няма кого да обвинявате, вие сами не сте предупредили, че се каните да напуснете града през този месец.

Везни

Препоръчва се Везните да работят упорито не само в службата, но и над своя вътрешен свят. Успехът е на страната не тези, които не се страхуват от нищо, изпълнени са с увереност и знаят точно към какво водят целите им.

Август 2019 година е богат на пътувания месец, на запознанства и на интересни събития. Някои срещи ще доведат до това, че Везните ще завържат изгодно сътрудничество. Хората, с които се сприятелите далече от дома, ще ви помогнат много, а и по-важното, ще ви подскажат в какво направление да се движите, за да постигнете финансово и професионално благополучие.

Хороскопът предсказва на семейните Везни доста изпитания и неразбирателство с любимия човек. Животът не може да се състои само от светли периоди и щастие, затова гледайте на всичко с хумор и оптимизъм. При самотните Везни, в любовта, всичко си е както преди, все още ви заобикаля от страни.

Кариера и финанси

Хороскопът за август 2019 година обещава на Везните трудоемки задачи и твърдост при взимането на решения. Вие, буквално сте се преродили, в професионален смисъл, което вече ви води към кариерно израстване и изкачване в службата. Ако ви предложат сътрудничество, не отказвайте. Дори, ако се наложи да заминете в друга държава.

Много нови и интересни неща очакват Везните в работата. Учете, четете специализирана литература и правете полезни запознанства. Всичко ще бъде от полза за умственото ви развитие, а също и ще ви позволи да се погледнете от друг ъгъл. Важното е да не губите време и сили напразно, защото дълго сте ги трупали. Везните ще успеят да реализират мигновено големите проекти, ако до себе си имат истински приятели и опитни партньори.

Астрологичната прогноза за август съветва Везните да „пуснат“ в ход своя природен чар. Учудващо е, но именно той ще ви помогне в службата повече, отколкото запаса ви от знания и връзки с влиятелни хора. Добре ще ви се получат командировките, сделките и преговорите със западните партньори. Само не спорете на комерсиални теми, а внимателно слушайте тези, които са умели в това направление.

Хороскопът за август 2019 година препоръчва на Везните да не харчат всичко, до последно, ако не предстои реално плащане. Бъдете пестеливи и практични, за да запазите бюджета си в добро състояние. Разбира се, може да се наложи да направите някои покупки за дома и лични нужди, но и тук трябва да има мярка. За какво ви е втора кафе машина? А и диванът не е толкова стар, че да се отървете от него. Единственото, за което можете да похарчите без да съжалявате, е за почивка със семейството и децата. Особено, ако през август имате отпуска, няма защо да стоите в къщи и да скучаете. Не е нужно да се отказвате от взимане на кредити, особено, ако е с нисък процент лихва. Ще го изплатите, не се съмнявайте!

Здравето на Везните

Астрологичната прогноза за август не предсказва сериозни проблеми със здравето, но трябва да се пазите от травми, екстремности, опасни ситуации. А също, бъдете внимателни с експериментите с външния си вид. Ако планирате отиване на пластичен хирург, сто пъти премислете преди това. И, разбира се, изберете надеждна и известна клиника.

Самочувствието ви може периодически да се влошава, заради промени в климата и времето. Във всички случаи: пазете зрението си, укрепвайте съдовете, не се препичайте на слънце като „пиле на грил“. Трябва да се пазите от отравяне и развитието на гастрит. Възможно е да не минете без помощта на лекар – специалист.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година не съветва Везните да правят всичко така, както е редно. Слушайте сърцето си, ако се отнася до чувства. Личният живот не винаги върви по план, вие сами го създавате. Полезно е да съвместите почивката с работата така, че да ви остава време да общувате с любимия човек. На семейните Везни им предстоят радикални промени, преместване или капитален ремонт. Колкото по-бързо и качествено решите всички битови проблеми, толкова по-устойчиви ще станат отношенията с роднините.

Самотните Везни през август трябва много да се постараят, за да срещнат „своя“ човек. Може да се доверите на съдбата, но и сами трябва да се размърдате. Има възможност да се запознаете със симпатичен човек по време на пътуване или командировка. Жените Везни могат да забременеят, но това събитие е желано. Не е изключен брак с човек, с когото сте се срещали някога. Ако любовта все още е жива, не я убивайте със своите претенции и максимализъм.

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Везните покупка на ново жилище или ново обзавеждане на старото. Бъдете инициативни във всичко, за да не обвинявате никого за грешките или финансовите проблеми. Ако ви потрябват пари, може да вземете банков кредит. А тези, на които материалното положение им позволя да направят такива капиталовложения, не трябва да взимат заеми. Но помнете, че само със собствени усилия и много търпение ще успеете да разрешите битовите проблеми.

Скорпион

Хороскопът за август 2019 година обещава на Скорпионите удачен месец. Дори и лятото да свършва, в душата ви ще продължава да е ярко и слънчево. Важно е да не игнорирате интуицията си, защото сега това е много важно за решаването на основните проблеми. Най-добре е да се откажете от съветите на роднини и приятели.

Скорпионите, които имат семейство и деца, трябва да отделят внимание на домашните и битовите проблеми. Може да се разходите по магазините, да отидете на цирк или аква парк. На самотните Скорпиони им предстои внезапна среща с любим човек, за която са си мечтали.

Здравето на Скорпионите не е желязно. По-малко нервничете и се ядосвайте, а проблемите решавайте веднага, когато възникнат. Ако имате възможност отидете с приятели на преход в планината.

Кариера и финанси

Хороскопът за август 2019 година обещава зачитане на заслугите и финансови приходи за Скорпионите, които работят за петима. Вие сте вървели към този триумф не един месец, затова се радвайте от душа. На много ще им се наложи обратното, рязко да сменят работата си, за да повишат професионалното си ниво. Важно е, всички решения на Скорпионите да бъдат премислени добре, а не под въздействието на моментните пориви.

Не пречи да бъдете внимателни при общуването с конкурентите. През август те твърде остро ще нападат Скорпионите. Възможно е, да решите проблемите с помощта на влиятелни хора или да се обърнете към адвокат. Важно е да търсите компромис при всеки случай, а не да се правите на герои, бъдете пределно честни. Ще се наложи да се ограничите с това, което вече сте постигнали. За кариерно излитане „крилата“ ви все още не са достатъчно укрепнали.

Астрологичната прогноза за август обещава на Скорпионите далечни командировки, по времето на които може да установите делови контакти. Загубите и грешките са неминуеми, но само при тези, които се отличават с повишена импулсивност и лекомислие в работата. Ако стане дума за сътрудничество, трябва да претеглите всички „за“ и „против“. „Не си настъпвайте сами опашката.“

Хороскопът за август 2019 година предсказва на Скорпионите не просто успешен, а един от най-благополучните месеци по отношение на парите. Дори големите дългове няма да ви безпокоят, защото можете бързо да се разплатите с тях. Доходите ви ще се увеличат многократно, а разходите няма да повлияят на настроението и, най-вече, на общия ви бюджет. На тези, които имат собствен бизнес, също може да им се завиди. Отлично ще се решат въпросите, свързани със сделки, особено, ако са със задгранични партньори. Вниманието ви трябва да бъде концентрирано върху решаването на битовите проблеми.

Здравето на Скорпионите

Скорпионите ще бъдат бодри, здрави и оптимистични. Разбира се, защото най-накрая са получили заслужената почивка и планираното пътуване. Движете се повече, тичайте и се занимавайте със спорт. Този месец може да бъдете активни във всичко, но внимавайте когато плувате във водоеми и когато шофирате. Ако отскоро имате книжка, не превишавайте скоростта. И не се захващайте с всичко, наведнъж. Може да разклатите физическото си здраве, а това да доведе до умора и проблеми със сърцето. Депресия не ви грози. Обратно, ще бъдете заобиколени с такива невероятни хора, че няма да се наложи да тъгувате.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година препоръчва на Скорпионите да поставят на първо място личния си живот, а не да се занимават с работа от сутрин до вечер. Още повече, че топлите летни нощи са подходящи за романтични разходки и нежни признания. Ако имате избраник/ца, отделяйте му/й повече внимание. Няма как да спечелите всички пари на света, а чувствата бързо угасват. Общувайте по-често с близките си роднини, решавайте битови въпроси и организирайте съвместна почивка.

Любовният хороскоп за август 2019 година обещава на Скорпионите гостуване на стари приятели, отдалече. Ще се наложи бързо да се мобилизирате, за да посрещнете приятелите по всички правила. Не е изключено делово пътуване, по време на което да срещнете интересен човек. Дали това е знак от съдбата, ще разберете по-късно. За начало не пречи да пообщувате по-отблизо и да приготвите някакви изненади за срещите си. Вие сте индивидуалисти, нали така?

Ще възникне дилема пред Скорпионите, които не се осмеляват да предложат на любимия си човек. Важно е всичко да идва от сърцето, а не да следва шаблоните. Още повече, август е чудесен месец за годеж и сватба.

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на семейните Скорпиони както взаимно разбирателство, така и разногласия със съпруга/та. Ако живеете отдавна заедно трябва да ви е обидно, че не намирате общ език. Толкова разнообразни начини има, а вие не ги използвате. Конфликтите могат да се случат, заради различни неща – заради децата, роднините или парите. Не се бавете с решението, защото може да разрушите дълготрайния си и наистина щастлив брак.

Стрелец

Стрелците ги очаква цялата гама от чувства и събития – успехи, разочарования, финансови затруднения. Отнасяйте се към всичко философски и тогава ситуацията ще ви се стори лесно разрешима. А и не забравяйте за тези, които са ви близки духовно.

Астропрогнозата съветва Стрелците да не се заемат с това, което е ново и неразбираемо. Иначе, препятствията ще се окажат по-големи от перспективите. По отношение на парите този месец не е урожаен, затова бъдете доволни с това, което сте спестили за лятото. Стрелците трябва да се откажат да влагат средства в начинания, за които чуват за първи път. Това е свързано със сериозни загуби.

Стрелците трябва да се откажат от пътувания и командировки. В противен случай ви очакват големи глоби и грешки при попълването на документите. Хороскопът предсказва на Стрелците проблеми във взаимоотношенията с порасналите си деца. Те могат да ви изкарат от равновесие, след което да последват конфликти. А, ако вие сте свободен човек, то е време да се замислите за смяна на статуса „ерген/мома“.

Кариера и финанси

Хороскопът за август 2019 година обещава на Стрелците неочакван източник на доходи, което ще им позволи да запазят независимостта си в материалната сфера. Вие получавате точно толкова, на колкото сте разчитали. Възможна е задгранична командировка, сключване на изгодни сделки и придобиване на ценен опит в работата. Ако се появят проблеми, разгледайте ги мъдро. И никакви емоции по време на преговорите!

Успешно ще преминат мероприятията, които Стрелците са планирали още в началото на лятото. Ако скоро сте се заели с бизнес, ще се появи възможност да подпишете договор и да се отправите в чужбина. Нека всичко ново и креативно не ви плаши, защото това ще сложи основата на благополучието в професионалната сфера, в бъдеще.

Стрелците не се отличават с пестеливост, но и с голяма щедрост също. Затова, парите през август няма да играят значителна роля в живота ви. Макар че без тях е скучно да се живее. Необходимо е във всичко да търсите перспективата. Ако вложите средства в свой бизнес, няма да загубите. А и покупките ще донесат много удоволствие както на вас, така и на близките ви. Търсете усърдно допълнителна работа, реализирайте творческите си проекти и тогава ще получите торба с пари. Макар че за какво ви е? Така или иначе вие ще я похарчите за пътешествия. Спомнете си какво е „пестеливост“!

Здравето на Стрелците

Астрологичната прогноза за август обещава отличен месец по отношение на здравето и емоционалното настроение. Благодарение на оптимизма, всички болести ще стоят на километри от вас. Не пречи да се заемете активно със спорт и да упражнявате духовни практики, за да поддържате психическото си състояние.

Йога, медитация и дихателни упражнения ще ви помогнат да избегнете нервните сривове. Ако имате проблеми с гръбнака и ставите, то без лекар специалист няма да минете. Само, че се обърнете към него не когато лежите сковани на леглото, а с цел профилактика. Трябва да избягвате физическите натоварвания, екстремностите и това, което може да ви доведе до травми. Повече плувайте и се печете!

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Стрелците наситен месец, в който има място за удивителна среща и искрени чувства. Романтика ще има предостатъчно, а вие трябва да решите към какво се стремите – семейство или леки отношения. Ако се запознаете с достоен човек, постарайте се да го задържите в своя живот.

В началото на август 2019 година Стрелците могат да започнат роман далече от дома. Това може да се случи по време на пътуване по работа или на пътешествие. Вслушвайте се в гласа на разума, не се водете по емоциите, тогава отношенията ще се развият прекрасно. Що се отнася до симпатичния колега/симпатичната колежка, то едва ли служебната интрига ще доведе до нещо истинско. Вероятно вие самите ще я прекратите.

Любовният хороскоп за август 2019 година не препоръчва на самотните Стрелци да преследват идеала си. Вие и така много сте изпуснали в живота и сега не можете да постигнете душевно равновесие. Този месец е създаден за истинска любов, пречупете своя мироглед. Семейните Стрелци ще се наложи да се занимават с битови въпроси, за да се реализират като стопани. Внимателно се отнасяйте с възрастните си роднини, децата и тези, които истински ви ценят.

През август Стрелците, заради собствената си импулсивност и бъбривост, могат да разрушат добрата си връзка. Вие сте я градили така дълго, а сега амбициите и обидата взимат връх? Не е необходимо да изпитвате съдбата. Един извънбрачен роман ще доведе до раздяла, а не до укрепване на отношенията.

Козирог

Хороскопът предсказва отпуска за работливите Козирози, за която са си мечтали. Вие вече сте планирали времето, което ще прекарате извън службата. Ако това е извън страната, купете билетите, но и отделете пари в сметката си. А, ако на Козирозите им се наложи да си почиват у дома, то тях ги очакват ремонт, битови проблеми и възпитание на младото поколение.

В личния живот на Козирозите ще има от всичко – и слънце, и бури. Ако не си поставите определени рамки на поведение, така и ще си останете сами. В семейната сфера, обратно, Козирозите ще бъдат безумно щастливи, защото отношенията със съпруга/та и децата ще бъдат идеални.

Астропрогнозата обещава на Козирозите стабилно финансово положение, което ще успеят да укрепят с помощта на наследство или голяма печалба. Със здравето проблеми ще се появяват от страна на стомашно-чревния тракт, което означава, че Козирозите трябва спешно да преразгледат режима си на хранене.

Работа и финанси

Хороскопът за август 2019 година не обещава на Козирозите баснословен успех в професионалната сфера. Бъдете доволни от това, което вече сте постигнали. Ще се наложи да вземете участие в дела, които са насочени към благоустройството на жилището и работното ви място. Човек, който отдавна ви е предлагал сътрудничество, ще ви помогне да се справите с финансовите проблеми. Най-накрая ще разберете, че е глупаво да се отказвате от такъв подарък на съдбата.

Козирозите ще имат една задача: да довършат това, което са оставили в миналото. От това ще зависят перспективите в бъдеще, а също и материалното положение. Успех очаква тези, които се занимават със строителство, продажба на недвижими имоти и търговия.

Опитайте се да установите връзки с чуждестранни партньори, пътувайте по-често в командировки и бъдете максимално активни в новите проекти.

Хороскопът за август 2019 година не обещава на Козирозите спокойно финансово положение. Ще има много катаклизми и прегради при постигане на материалните блага. Ако оцелеете в цялата тази бъркотия, ще станете не само успешни, но и богати хора. Част от средствата, получени за свършената работа, ще отиде за битови, домашни и семейни нужди.

Козирозите не трябва да взимат кредити и заеми от роднини. Дори ситуацията да не се подреди по най-добрия начин, ръководете се от здравия си разум. Много ще се нуждаят от помощта на юристи, за да решат всички финансови въпроси без загуби.

Здравето на Козирозите

Астропрогнозата за август съветва Козирозите да пазят здравето си, за да не се наложи в края на лятото да тичат по лекари. Разбира се, вие не се оплаквате от липса на енергия, но не се претоварвайте с работа. Не се пренапрягайте, сутрин правете гимнастика, но вечер не се заседявайте пред компютъра. И не забравяйте за храненето, защото, ако добавите в рациона си плодове и зеленчуци, то през хладния период с лекота ще избегнете простудите и грипа. По време на отпуската не се отпускайте до степен, че след това да не можете да влезете в дрехите си. Диетата не трябва да бъде строга, но все пак трябва да имате мярка в храненето.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година не предсказва на Козирозите резки промени в личния живот, но все пак някакви ще има. За съжаление, при много не в посоката, в която се вижда ясно и безоблачно небе. В много от ситуациите ще бъдете колебливи, а инициативата в любовта трябва да излиза от вас.

Семейните Козирози ще ги вълнува повече материалната, а не чувствената страна на отношенията. На тази основа са възможни разправии и скандали със съпруга/та. Но, докато не си върнете дълговете и не решите всички битови проблеми, не трябва да разчитате на хармонични отношения. През август, на някои двойки ще им дойде „до гушата“ и дори ще подадат молба за развод, за да утихне всичко.

Любовният хороскоп за август 2019 година съветва влюбените Козирози да бъдат по-активни, ако въпросът опре до съвместно съжителство. Това означава да се погрижите да намерите уютен дом. Не са изключени отношения, основани на меркантилност. Дръжте се далече от такива партньори, иначе ще „изгорите“. И, за съжаление, не от страст и любов.
Краят на август 2019 година ще бъде отлично време за семейните Козирози. Ще имат възможност да организират почивка, заедно с роднините. Отлично ще премине пътуване в провинцията, поход в планината или почивка зад граница. Независимо къде ще бъдете, всичко ще бъде чудесно. Любовният хороскоп за август 2019 година обещава на самотните Козирози незабравима среща. Човекът, когото ще обикнете, ще се окаже не просто надежден, а и наистина удивителен.

Водолей

През този месец, повече от когато и да било, на Водолеите ще им бъдат нужни много усилия, търпения и издръжливост. Ще им се наложи да решават проблеми във всички сфери – финансова, лична и професионална. Но, ако имате конкретна цел, вие непременно ще я постигнете.

Хороскопът не съветва Водолеите да се отправят на дълъг път, с кола. Не са изключени аварии, глоби и неприятности със здравето. Ако има възможност да изберете транспорт за пътуването си, нека е влак. Между другото, именно във влака Водолеите могат да „завържат“ романтично запознанство и то да продължи дълго.

Препоръчва се на жените, родени под знака Водолей, да се заемат с външния си вид. Ако искате да бъдете по-привлекателни, не пестете в салона за красота. На мъжете Водолеи няма да им бъде до тях самите, защото напълно ще бъдат погълнати от кариерата.

Полезно е в края на лятото да направите пълно изследване на организма. Особено, ако отдавна се оплаквате от болки в областта на сърцето или от нервна преумора.

Кариера и финанси

Хороскопът за август 2019 година предсказва на Водолеите нова длъжност и сътрудничество със задгранични партньори. За това, което ще получите, дори не сте си мечтали. Сега ще получите от всичко по много – финансов успех, признание и висок авторитет. Смело сключвайте сделки и подписвайте документи, няма да направите нито една грешка. Но помнете, че имате конкуренти, те злорадстват.

Водолеите ще имат много гениални идеи. Дори ще им се иска да напишат книга за това, как човек да се реализира в живота и да стане успешна личност. Какво пък, направете го! Само не се оставяйте на емоциите и в никакъв случай не се сближавайте с користни особи. Нали не искате да останете без пари?

Астрологичната прогноза за август съветва да заобикаляте отдалече споровете и скандалите. Нека другите се „сражават“, а вие спокойно наблюдавайте. В личния бизнес ще ви се наложи да взимате много решения и от това ще зависи добрия баланс.

Хороскопът за август 2019 година предсказва не особено добър месец за Водолеите, в сферата на доходите, но все пак ще получите нещо. И това ще бъде своеобразно възнаграждение за предишен труд. Не спестявайте нищо, похарчете всичко за почивка, за подаръци и за всевъзможни културни мероприятия. Водолеите трябва да бъдат дейни, дори леко разточителни. Това няма да навреди на общата финансова ситуация, не се страхувайте. Всички въпроси, свързани с покупка или с продажба на жилище най-добре оставете за септември. Особено, ако много от документите още не са готови.

Здравето на Водолеите

Астропрогнозата за август съветва да проследите своето физическо състояние. Ако имунитетът ви е снижен, наблегнете на витамините, закалявайте организма и правете гимнастика сутрин. Важно е да не мързелувате, а да слагате спортния екип и да тичате сутрин в парка. Трябва да започнете борба с вредните навици. А, ако усещате, че нервите ви са разклатени, обърнете се към народната медицина. Правете си отвари от билки, четете специализира литература, за да станете по-оптимистични. Възможни са проблеми с ендокринната система, ставите, стомаха. Най-добре си направете изследвания, за да не си поставяте сами диагноза.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Водолеите ярки и непредсказуеми събития в личния живот. Ако сте семейни, гответе се за решаване на стари, битови проблеми. Те, реално, са толкова „наболели“, ще се наложи да се заемете с тях основно. За съжаление няма да може да отидете нито на плажа, нито сред природата. Ще се наложи да отделите максимално време и внимание и на роднините си, особено, ако въпросът се отнася за лечение или други процедури, свързани с тяхното здраве.

При самотните Водолеи през август 2019 година ще се появи желание да изпитат силни и искрени отношения. Но за това е нужно по-често да бъдат в компании, да излизат сред хората, а не да си седят у дома. Възможна е интересна среща на път, а също и служебен роман. Дори и не си помисляйте да звъните на предишни възлюбени, с тях вече „няма да мелите брашно“. А и за какво ви това, което е останало в миналото? Погледнете колко симпатични ухажори има наоколо. Не е изключено сред тях да има човек, с когото да можете да „завържете дълготрайни и чувствени отношения.

Любовният хороскоп за август 2019 година препоръчва на Водолеите, които вече имат партньор/ка, да станат по-нежни и романтични. Вие ще вложите всичките си сили в работата и кариерата, а за срещи – изобщо няма да се сетите. Вгледайте се в своите чувства и ако те са истински, не се опитвайте сами да разрушите съдбата си. Семейните двойки, които са на границата на развода, ще преминат през някои изпитания. Затова пък ергените могат да постигнат чудесно душевно равновесие и да създадат успешен брак. Децата, родени през август, ще бъдат очарователни и с чудесно здраве.

Риби

На Рибите ще им се наложи да помагат както със съвети, така и финансово на всички, без изключение. Дори съседите ще ви питат какво да правят в трудна ситуация. Но всичко това ще бъде като балсам за душата на Рибите, защото те по натура са симпатични, благоговейни и грижовни.

Хороскопът предсказва на Рибите отлично положение в служебната сфера. Вие не само ще изпълните качествено задачите си, но и ще получите за тях голям хонорар. В личния живот всичко ще бъде на обратно, оскърбителни претенции, обиди и разправии с избраника/цата. А, ако имате деца, те съвсем ще се отдръпнат от вас.

Заради честите емоции и нервното напрежение, кръвното налягане на Рибите ще започне да „скача“, което ще ги доведе до болничното легло. Хороскопът не ви съветва да се лекувате самостоятелно, защото ще стигнете до усложнения.

Кариера и финанси

Хороскопът за август 2019 година обещава на Рибите успех на професионалното поприще. Ако неотдавна сте се заели с търговия, то успехът е на ваша страна. И не се смущавайте, когато на сметката ви постъпи добра сума пари. Отлични ще бъдат делата на икономистите, политиците и брокерите.
Месецът ще ви донесе не само кариерно израстване, но и изгодни предложения. Те ще бъдат страшно много, не се обърквайте. Възможни са дребни проблеми при общуването с партньорите, бъдете внимателни когато проверявате книжата и попълвате бланките. Не е изключена спешна командировка зад граница, на която Рибите отдавна „са хвърлили око“.

Астрологичната прогноза за август не препоръчва да слушате съветите на тези, които някога са се опитвали да ви измамят. Хората не се променят до такава степен, не се надявайте. И с конкурентите бъдете внимателни. Тяхната задача е ясна – да ви изпреварят, да ви оставят без пари и да съсипят репутацията ви. Добре е, че сред вашите приятели има достойни и влиятелни хора. Именно те ще помогнат на Рибите да изберат правилната посока, а също и без задръжки да вземат правилното решение.

Хороскопът за август 2019 година предсказва на Рибите прекрасно положение във финансова сфера, но трябва да бъдете нащрек. И тук не става дума за мошеници и крадци, а за личности, които ги сърбят ръцете за вашите финанси. Старайте се в началото на месеца да планирате бюджета си. Рибите са чувствителни и щедри по натура, затова могат да дадат всичко, ако някой ги помоли. Помнете, сега не е време да пилеете парите си. Особено, ако искате да отидете на почивка. Може да вземете кредит от банка само, ако си намерите допълнителна работа. Много е рисковано да взимате пари, които няма да успеете да върнете в срок.

Здравето на Рибите

Астропрогнозата за август гарантира на Рибите добро здраве през този месец. Дори няма да нервничите. Обратно, животът ще бъде позитивен! И правилно, няма нищо по-скъпо от собственото самочувствие. Месецът е отличен за плуване, закаляване и плодова диета. А Рибите, които отдавна мечтаят за аплодисменти, могат да се запишат на тенис или на фитнес.

През август за себе си ще напомнят проблеми, които са в графа „хронични“. С тях ще трябва да се оправите с помощта на лекарства, иначе ще си докарате сериозни усложнения. Не се страхувайте от лекарите. Апетитът ви е зверски? Това е чудесно, но бройте калориите, за да не изглеждате смешно през септември.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за август 2019 година обещава на Рибите съдбоносен месец. На тези, които мечтаят да срещнат своята половинка, съдбата широко ще им се усмихне. И това ще бъде наистина „вашият“ човек – надежден, разбиращ и обичащ. А, ако Рибите вече имат избраник/ца, то трябва да мислят само за едно: как да запазят отношенията чудесни. По-малко говорете за своя роман в обкръжението на колеги и приятели.

През август 2019 година на Рибите ще им се наложи да се погрижат за по-възрастни роднини повече, отколкото за себе си и за личния си живот. Но тук, както се казва, няма варианти. Ако имате възможност, вземете си седмица отпуска и отидете на почивка. Между другото, може добре да си починете не зад граница, а на любимата си вила.

Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на семейните Риби много битови и финансови проблеми. Дори ще ви бъде обидно, че лятото преминава, а вие нито веднъж не сте отишли на плаж. Е, ще се наложи да си наваксвате в началото на есента, а сега трябва сериозно да се заемете с ремонт, строителство и обзавеждане.

При самотните жени, представителки на знака Риби, животът ще се подреди великолепно. Ако сънувате сватбена рокля, то може да я поръчате в магазина, но все още пазете тайна от избраника. В края на месеца той ще ви направи предложение, въоръжете се с търпение.

Любовният хороскоп за август 2019 година съветва мъжете Риби да бъдат внимателни за своето! Не, не за здравето, а за семейния живот. Не слушайте тези, които сплетничат зад гърба ви. Доверявайте се на съпругата си, не ревнувайте и се погрижете за съвместната си почивка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара