В рамките на три дни феновете на електронната музика ще посрещнат много световни и български артисти, които ще дадат силен старт на месеца.

На 1 август (четвъртък) в Cacao Beach Club ще чуем най-доброто от испанското дуо Chus&Ceballos, Pacho, Pepo и Ill-Q. В петък (2 август) е време за безкомпромисно техно от Sasha Carassi, заедно с Layton Giordani и Balthazar & Jackrock.  В събота (3 август) британската и холандска тек-хаус сцена се пренасят в Cacao Beach Club с Latmun, Chelina Manuhutu, Deso и Diass.

Уикендът започва рано, в четвъртък, заедно с господарите на тек-хауса, Chus & Ceballos. Испанците получават световно признание благодарение на отличните си продукции, включително взривяващите им ремикси за артисти като Madonna, Rihanna, J Lo, Shakira и други. Много години усилена работа, абсолютна отдаденост, безспорен професионализъм и постоянна еволюция ги водят до резиденции в клубове като Space (Ибиса), Pacha (Ню-Йорк) и Space (Маями). Основателите на най-влиятелния испански лейбъл „Stereo Productions” са известни и с диджей сетовете си, които точно улавят характера им, а смесицата между хаус и техно жанровете представлява перфектна хармония, която кара тълпите да танцуват до сутринта.

В следващата вечер (2 август) в Cacao Beach Club ще посрещнем италианеца Sasha Carassi, който започва кариерата си през 80-те, воден от страстта си към електронната музиката. С релийзи за лейбъли като легендарния Drumcode, Carassi успешно се позиционира в по-тъмните страни на жанра, а колаборациите му с артисти като Danny Tenaglia го изстрелват право към върха на индустрията. През 2009 година роденият в Непал артист открива Phobiq Recordings – уважаван лейбъл с многобройни релийзи от изключително талантливи продуценти. В днешно време колекционерът на винили е считан за любител на съвременното техно, без да се забравя богатото му музикално минало.

Заедно със Sacha Cacao Beach кани и един представител на новата генерация, а именно американеца Layton Giordani. Роденият през 1992 година Layton се запознава отрано с легендарния нощен живот на Ню Йорк, който поражда любовта му към хаус музиката. Малко след гимназията и овладяването на диджей изкуството, той започва да работи в студиа и нощни клубове, посвещавайки всичко на електронната музика и лишавайки се от нормалния тийнейджърски живот. Преди да навърши 22, Giordani вече свири в клубове като Output, Space, Pacha, Cielo и много други. От 2011 до 2013 година се радва на международни гигове,  а през 2014 присъства в списъка на най-добрите диджеи и продуценти. Хитовият му релийз е Careless Suggestions, издаден чрез Phobiq Records, като с него буквално разтърсва света на електронната сцена.

Събота вечер (3 август) ще бъде много специална с участието на двама талантливи артисти. Latmun, с истинско име Joe Bradley, е един от тях. Британецът остави ярка следа най-вече чрез уникалната си интерпретация на тек хаус музиката. 2016 година беше особено важна за Latmun с 3 EP-та, които пробиха в топ 10 в класацията на Beatport за тек хаус релийзи. Следват редица успехи като достигането до първо място в класацията на Beatport с Everybody’s Dancin’ EP, дебютно EP за Hot Creations и признанието на имена като Jamie Jones и Carl Cox. С редовни участия на локации като DC10 (Ибиса), Warehouse Project (Манчестър), Latmun, който бързо направи трайно впечатление на публиката, пристига и в Cacao beach Club за една незабравима вечер.

Женската сила на вечерта ще бъде представена в лицето на Chelina Manuhutu – една от най-вълнуващите артисти от Амстердам, която превзе ъндърграунд сцената със висококачествените си миксове. Заобиколена от семейство на музиканти, до 2011 красивата Chelina Manuhutu се изявява като модел. След десет години в модните среди тя сменя кариерата с първата си любов –  музиката. Оттогава тя си прокарва път през индустрията и се мести в Ибиса, където често може да я видите в топ клубове като Pacha или Blue Marlin. През останалото време тя е заета с турнета по целия свят, включително на фестивали като Ultra и Elrow. Талантливата, силна, екзотична и заявила се като една от най-обещаващите артисти на световната сцена –  Chelina, ще видим на 3 август в Cacao Beach Club.

Повече информация за предстоящите партита може да видите тук: http://www.cacaobeach.bg/, както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 1,2 и 3 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара