Дракон (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

За хората, родени в годината на Дракона, 2017 година ще се окаже интересен и открит период. Вероятно е да се наложи да промените жизнените си принципи, за да съответстват на абсолютното новите, за вас, тенденции в света.

long-1969243_960_720

Затова никой няма да се учуди, ако Драконите решат да сменят напълно дейността си, а това ще им позволи да посветят повече време на семейството си. Освен това, с настъпването на пролетта, бъдете готови за това, че в живота ви ще се появят нови личности. Те ще ви донесат не само нови емоции, но и интересни увлечения.

Преломен момент през 2017 година ще бъде август – Драконите ще решат да извършат сериозна постъпка, която напълно да измени живота им. Звездите ви съветват да не отивате до крайности, винаги да се съветвате с близките си относно едно или друго решение. Придържайки се към такава тактика, ще успеете да избегнете сериозните грешки.

Хороскоп за жените Дракони

Годината на Огнения Петел е приготвила много изпитания на жените Дракони, но трябва да отбележим, че те ще ги издържат с чест. Възможни са дребни нервни сривове, които са присъщи на всички представителки на слабия пол, но през 2017 година е напълно вероятно те да преживеят истински нервни урагани.

Ако имате верен спътник в живота си, то тези периоди на практика ще преминат незабележимо. Самотните Дракони от женски пол трябва да се обръщат за морална подкрепа към приятели.

Хороскоп за мъжете Дракони

Мъжете Дракони ще бъдат егоисти и ще считат, че са център на Вселената. През 2017 година ще ви се наложи малко да промените своите навици и да помогнете на близките си, още при първата им молба.

Проявявайте повече интерес към своята половинка, защото тя не винаги може да ви разкаже за своите нещастия и да сподели преживяванията си. В деловата сфера ви очакват приятни изненади, успехът широко ще се усмихне на Драконите и ще им позволи да осъществят отдавнашна бизнес мечта.

the-lantern-festival-977259_960_720

Любовен хороскоп 

Звездите предупреждават, че през 2017 година Драконите ще започнат да проявяват излишна неудържимост, която, колкото и да е странно, ще ги доведе до постигане на желаните цели още през първите месеци на годината. Вероятно през пролетта ще усетите влечение към хората, с които сте в близки отношения.

Това състояние ще направи противоречивите Дракони още по желани. Може така да се случи, че обектът на вашето желание да се съгласи да изгради с вас отношения, разбивайки своето семейство.

Драконите ще имат връзки, някои – продължителна. В края на годината някои от представителите на знака Дракон ще бъдат готови да сключат брак.

Кариерен хороскоп 

Тази година може да се счита изключително удачна за самореализация и професионално израстване. Тайната е в това, че още през 2016 година Драконите са започнали тихичко да реализират набелязания план и през 2017 година ще продължат да го правят. В средата на годината е възможно вие да поискате да започнете предприемаческа дейност и дори да решите да вземете кредит от банка, отчитайки всички съпътстващи ви рискове.

Важното е да се постараете да губите самообладание, защото през летните месеци късметът ще ви изостави за известно време и може да се разклати вашата самоувереност. Най-страшното е, че в края на лятото Драконите вероятно ще се лишат от любимата си работа или от наскоро започната дейност.

Ако това се случи – не се отчайвайте, обърнете се за подкрепа към приятелите си, те винаги са готови да ви подкрепят. Още в началото на декември Драконите ще излязат от затрудненото си положение и животът, най-накрая, ще се оцвети в ярки цветове.

Финансов хороскоп 

Звездите предупреждават, че с настъпването на 2017 година представителите на този знак ще започнат да „си бият главата“ откъде да намерят голяма сума пари. Именно тези средства ще бъдат нужни на Драконите за започване на бизнес. Вие ще се съгласите на всякакви условия, дори на висок процент, само и само да осъществите в живота си своята голяма мечта. На свой ред звездите ви съветват да се обърнете за финансова помощ към познати и приятели.
Ако близките не могат да ви помогнат, то при сключване на договора с банката внимателно четете условията на кредитиране и дори поискайте квалифициран юрист да прегледа документите.

В средата на лятото при Драконите ще започнат проблемите с изплащането на кредита и дори ще се стигне до съдебно разбирателство. Постарайте се да прецените добре своите възможности, за да не се окажете затънали до шията в заеми.

Здравен хороскоп 

Драконите имат доста добър имунитет и рядко боледуват, но с идването на 2017 година тяхното здраве може да се разклати. Вина за това ще имат постоянното нервно напрежение и депресията. В началото на разглеждания период вие ще излъчвате оптимизъм, но през лятото проблемът ще стане значително по-голям и настроението доста ще се влоши. За съжаление „на прицел“ ще ви попаднат близките и колегите ви.

Вероятно е Драконите да решат да се обърнат за помощ към специалисти и това ще бъде правилно решение. Не се отказвайте от лечение в някакъв рехабилитационен център, защото лекарите наистина ще ви помогнат да хармонизирате душевното си състояние. С настъпването на есента най-добрият вариант за почивка ще се окаже пътуването по море. Краят на годината ще донесе на Драконите дългоочакваното умиротворение и подобряване на здравето.

Хороскоп за знаците

Дракон — Овен

Независимо от това, че на Овните, родени в годината на Дракона, са им присъщи импулсивни и емоционални действия, то през 2017 година ще се наложи да избягвате тази войнствена тактика. Наглостта не ражда добри решения. Причината за тази прогноза се заключава в това, че в случай на бунтарство, рискувате да „изритате“ успеха си, както финансовия, така и любовния.

Дракон — Телец

Голямата грешка, която вие може да направите, е да забравите за своите близки. А те в трудни минути са били до вас, помагали са ви със съвети, а понякога и със сила … Това също се отнася и до колегите ви, които вече са ви станали като приятели, постоянно са ви спасявали от беди. Телците трябва да намерят компромисно решение между това кое е важно за тях и кое за околните. За уменията ви да се съобразявате с чуждия интерес Петелът щедро ще ви възнагради.

Дракон — Близнаци

През 2017 година представителите на този знак трябва да реагират мълниеносно на различните ситуации, да бъдат бдителни и благоразумни. В продължение на цялата година съдбата ще подхвърля на Близнаците множество неразрешени въпроси, които трябва да решавате веднага, без да ги отлагате. В този труден процес трябва да се доверявате само на своята интуиция и да не се притеснявате да искате помощ от приятели. Единственото, което трябва да запомните е – всяко решение трябва да ви носи полза, не вреда.

Дракон — Рак

Вас ви очаква успешна и приятна година. Ще се чувствате щастливи от кариерното израстване, удовлетворение от повишената заплата и умиротворение, което ще ви донесе половинката ви. За да могат да постигнат всичко, което са решили по-рано, Раците трябва да разпределят правилно силите си. Не оставайте в службата до късно, в противен случай вашият избраник или избраница ще реши, че кариерата ви е по-скъпа. Не се разделяйте със семейството си, защото тогава няма да има за какво да живеете. Раците трябва да изберат златната среда и да се стараят да успеят на всякъде.

Дракон — Лъв

Уважение и популярност – това е, което предстои на Лъвовете през 2017 година. Тези хора ще се заобиколят само с успешни личности, ще ги обединят и ще започнат да се зареждат с тяхната енергия. Вашите лидерски способности ще бъдат изключително мощни. Но, за да можете да се възползвате от тях, трябва да намерите хора, които да започнат да предизвикват у вас само позитивни мисли. Защото спокойният и щастлив Лъв е способен да прескочи планини. Хранете се по-често с морска храна, за да може мозъчната ви дейност да не отслабне с времето.

Дракон — Дева

Възможно е през 2017 година вие да откриете нов начин за изкарване на пари. Разбира се, на съмнителни сделки е по-добре да не обръщате внимание, концентрирайте се върху достойни предложения, които могат да ви носят стабилен доход. Звездите предсказват, през втората половина на годината, запознанства с изгодни хора.

Дракон — Везни

Тази година ще се окаже интересна и многостранна за Везните. Ще ви се иска да усвоите нов занаят, да намерите нови приятели и може би да получите нова любов. Преди да вземете едно или друго решение, вие, Везни, трябва добре да помислите, а не да се водите по емоциите си. В случай на затруднение, най-добре потърсете съвет при приятели и близки хора, вероятно те ще успеят да ви подскажат как да действате в една или в друга ситуация.

Дракон — Скорпион

През миналата година вие добре се потрудихте, практически изстискахте всички свои „жизнени сокове“, затова през 2017 година си дайте шанс и малко си починете. Не трябва да го отлагате за лятото, отидете на дългоочакваното пътуване още през пролетта. При това, не се занимавайте с домашни задължения, а изкарайте почивката за себе си. Скорпионите се нуждаят от оздравяване и релакс. Така че, непременно изпълнете тази молба на организма си!

Дракон — Стрелец

Вашата 2017 година ще се базира на три основи – целеустременост, работоспособност и настойчивост. Такава позиция ще позволи на Стрелците на преуспеят във всички области и дори да усетят приятните плодове във вид на парично възнаграждение, добро здраве и среща на любим човек. Тези Стрелци, които вече отдавна са част от семейство, могат да разчитат на това, че годината ще премине спокойно и без разправии.

Дракон — Козирог

Какво да очакват Козирозите от 2017 година? Звездите предсказват, че ги очакват много развлечения, приятни изненади и позитивност през целия период. Това ще ви позволи да реализирате всички замисли, защото позитивната настройка привлича успеха като магнит. Съдбата обича удовлетворените хора, затова побързайте да й угодите в това отношение.

Дракон — Водолей

Ценете хората, които са близо до вас. Още с настъпването на 2017 година, Водолеите ще разберат колко е чудесно, когато наблизо има човек, на когото може да се доверите в трудни минути. Не жалете нито парите, нито времето си за своите близки. Това правило засяга не само ергените Водолеи, но и женените.

Дракон — Риби

Тъй като Рибите са творчески натури, годината на Петела ще им даде възможност да проявят талантите си в пълна степен. Важното е да не се затварят в себе си, защото стеснение не хармонира с творческите личности. Постарайте се да внесете в своя живот повече креативност и неординарност и ще забележите как ще свикнете към това положение. Символът на 2017 година непременно ще оцени подобни пориви и ще ви награди за това.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара