Заек (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

rabbit-1903016_960_720

Не може да се каже, че 2017 година ще бъде успешна за Зайците. Още в началото на зимните месеци тези хора ще започнат да усещат умора, мързел и апатия. Съществува вероятност някои от представителите на този знак да изпаднат в депресия.

Това състояние може да ви връхлети, заради отсъствие на основна цел в живота или някаква друга мотивация. Постоянните развлечения и напразно прекараното време съвсем ще задълбочат ситуацията. Без развитие човекът напразно губи дните си, дадени му от съдбата.

При това вие може да изпуснете реалния шанс да промените живота си към по-добро, като не се интересувате от нищо. За да избегнете подобен изход, звездите съветват Зайците да съставят точен план и да не отстъпват от него нито на крачка през цялата година.

Хороскоп за жените Заек 

Вие дори няма да успеете да се огледате, когато в живота ви ще влезе нещо ново или неизвестно. Възможно е вие да усвоите интересно увлечение, което да стане ваше хоби или да решите да получите друга специалност. Във всеки случай не отблъсквайте такива желания от себе си.
Бъдете готови за всичко. През 2017 година към Зайците ще проявяват повишено внимание представителите на противоположния пол, ще има намеци за леки интрижки. Трябва да отбележим, че семейните личности ще бъдат верни на своите половинки и няма да съжаляват за направения избор. В кариерата се постарайте да бъдете внимателни, защото съществува вероятност някой да „подкопава“ под вас.

Хороскоп за мъжете Заек

Вашето очарование ще започне да действа като магнит на жените. Всяка от тях, която се хареса на Заека, още след няколко дни ще се съгласи да излезе на среща с него. Ако имате планове за женитба именно през 2017 година, то смело може да търсите единственната. Още повече, че изборът ви ще се окаже отличен. В разглеждания период приятелите на Заека ще изиграят голяма роля. Вероятно е един от тях да успее да ви предпази от фатални грешки. Вслушвайте се в мнението на близките, за да не попаднете в капан.

european-rabbits-1006621_960_720

Любовен хороскоп за Заек

В любовната сфера Зайците ще започнат да проявяват активност. Впрочем това няма да им е необходимо. Вероятно ще забележат, че привличат представители на противополжния пол. В личностите, родени под този знак, е заложена невероятна вътрешна привлекателност, която те умело ще използват. Още повече, че в средата на лятото, хората, родени под този знак, могат напълно успешно да се омъжат/оженят и да изградят здраво семейство.
„Гвоздеят“ ще бъде в това дали вие действително искате да се обвържете в брак или всичко ви устройва такова, каквото е. Есента ще донесе на семейните леко неразбирателство с половинката и дори са възможни сериозни конфликти.


Кариерен хороскоп за Заек

Едва ли бихме могли да неречем кариеристи представителите на този знак. С настъпването на 2017 година те няма да променят правилата, ще работят тихо на своята длъжност, няма да се опитват да заемат управленско ниво. Може така да се случи, че дори да се откажат, без да се замислят, от предложение да оглавят колектива.

Съществува вероятност, да започнете да обмисляте някакъв вид допълнителна работа, та дори и криминална. Ще се наложи да изкорените тази идея от главата си. Макар че, дори в такива съмнителни начинания, ще ви се усмихне късметът.
Ако имате свой бизнес, то престанете да действате „както дойде“, осигурете си подкрепа от професионалисти и тогава ще преуспеете в бизнеса със сигурност.

Финансов хороскоп за Заек

Не се увличайте по хазартни игри, няма да ви провърви на карти, нито на тото, нито на игрални автомати. 2017 година, според хороскопа, определено не е предназначена за тези цели. Но звездите предсказват нелош доход през първото полугодие, в следствие операции с недвижими имоти.
Възможно е вие да продадете изгодно дома или вилата си. Във всеки случай, трябва да запомните, че такъв род сделки е добре да се осъществяват в края на зимата или пролетта.
Зайците, които са решени да заработят пари зад граница, ще се наложи да се откажат от това решение, защото такова пътуване няма да доведе до никакъв доход, дори обратното, ще се появят нови неприятности и харчове. Избягвайте кредитите и ипотеките, защото вашето нестабилно финансово състояние няма да ви позволи навреме да си платите сметките.

Здравен хороскоп за Заек

Здравето на представителите на този знак може да се разклати в началото на 2017 година. В този период ще „вилнее“ грипен вирус и Зайците няма да могат да му устоят. Постарайте се да укрепите своя имунитет, за да избегнете много вирусни заболявания.

Пийте повече чай с лимон и джинджифил, хранете се правилно. Ако имате възможност, посетете басейн. През пролетта са възможни случаи на отравяне, затова Зайците трябва внимателно да следят за храненето си. 2017 г. е опасна и заради възможността от обостряне на хронични заболявания, затова вземете мерки по-отрано. На първо място се посъветвайте с лекар относно възможностите за профилактика.

Хороскоп за знаците

Заек — Овен

През цялата 2017 година Овните ги очаква финансово благополучие и късмет. Разбира се, благополучието няма да влезе само в ръцете ви, ако заемете изчаквателна позиция. Парите обичат трудолюбивите хора, затова започнете да осъществявате мечтите си още от зимата. Възможно е да имате отличен план за отимизация и производство, разкажете да него на началството, нека то оцени този труд по достойнство. Само ежедневните, упорити старания ще могат да донесат осезаеми плодове.

Заек — Телец

През 2017 година е възможно за първи път да усетите как се разкъсвате между работата и любимия си човек. В периода на управление на Огнения петел, личният живот и професионалната сфера ще се нуждаят от повишено внимание. За да останат цели и невредими, ще се наложи Зайците да действат според графика и да отделят еднакво внимание на всичко. Намирайте компромисите и тогава живота ви ще си върви по обичайния начин.

Заек — Близнаци

Промени очакват Близнаците в професионалната сфера. На вас ще ви се иска да смените дейността си, да се изкачите стремително по кариерната стълбица или да започнете собствен бизнес. Не съжалявайте, ако не ви стигнат сили за реализирането на всичко замислено. Петелът ще подари на Близнаците невероятна сила и креативност. След всички промени, вие вероятно ще почувствате прилив на морално удовлетворение.

Заек — Рак

За представителите на знака Рак тази година ще се окаже изключително интересна и необикновенна. Очакват ви истински приключения, за които ще бъде нужно да проявите смелост и сила. Раците трябва винаги да бъдат нащрек, за да могат във всеки един момент да успеят да вземат правилно решение, с което да не навредят нито на себе си, нито на околните. Не се страхувайте от промените, вятърът на успеха духа във вашата посока.

Заек — Лъв

През първата половина на 2017 година се постарайте да използвате основните маниери, присъщи на Заека, внимание и склонност към замитане на следите. Не рискувайте семейството, репутацията и кариерата си, заради някакви мимолетни страсти. Започвайки от средата на годината Лъвовете могат да получат добър шанс да подобрят своето финансово положение и да укрепят отношенията си, благодарение на подобно поведение. Приятелите и близките ви ще успеят да облекчат излишната ви тревожност, те ще се намират постоянно до вас.

Заек — Дева

2017 година е подготвила нелош бонус за представителите на този знак. Те ще успеят да оправят отношенията си със старите си познати, с които не са се и надявали да се помирят. Това че вие ще тръгнете един към друг, ще бъде от полза и за двете страни. В разглеждания период Девите ще се запознаят с „полезен“ човек, който ще изиграе важна роля в една от сферите на живот за тези хора. Що се отнася до любовната сфера, то вие трябва да сте готови за промени: сватба, раждане на дете, удачно запознанство.

Заек — Везни

Вие може да усетите, че близките ви теглят надолу и ви пречат да се реализирате в живота. Звездите уверяват, че тези опасения са безпочвени. Възможно е домашните просто да се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. Не се отдръпвайте от тях, а напротив – търсете ги. Когато Везните се обърнат към близките си, нещата ще започнат да се подреждат, а след време те дори ще се смеят над старите си фантазии.

Заек — Скорпион

С настъпването на 2017 година за Скорпионите ще започне „препрограмиране“ и пълно обновление. Това означава, че повечето жизнени позиции, към които вие сте се придържали от няколко години, ще се окажат напразни. С тях трябва, колкото е възможно по-бързо, да се разделите и да го направите това с огромно удоволствие. Изменяйки приоритетите си, ще измените живота си в по-добра посока.

Заек — Стрелец

Хората, родени под този знак, с настъпването на годината, ще се усетят невероятно търсени. Това особено важи за професионалната сфера. Ще ви теглят във всички посоки, колегите и шефовете ще започнат да идват при вас за съвети, а и ще помолят да споделите своите знания и умения. Не трябва да отказвате това, защото помощта от ваша страна ще ви донесе море от благодарности, а често могат да бъдат изразени в паричен еквивалент.

Заек — Козирог

За да намерят своето житейско предназначение, Козирозите трябва да постигнат хармония и умиротворение в душата си. Това ще могат да постигнат при дълго задгранично пътуване, някъде на топло място, където спокойствието буквално обгръща земята. Именно на тези места Козирозите ще успеят да се отпуснат и да съберат мислите си. Ако пътуването не ви е по вкуса, намерете други начини за успокоение – четете известни философи, запишете се на йога и не на последно място – заобичайте се.

Заек — Водолей

Огненият Петел няма да ви позволи да си седите спокойно: гответе се за бурна 2017 година! Звездите предсказват на Водолеите много полезни запознанства, смяна на работното място и нови романтични отношения. Животът ще започне да изисква от вас бързи решения, свеж поглед и трезви мисли. За всичко това той ще ви плати с приятни бонуси – повишение, пари и дори съдбовна среща с вашата втора половинка.

Заек — Риби

Посветете 2017 година на своята реализация. Тези от родените под знака Риби, които имат някакво увлечение, ще решат да заработват пари с него и в резултат ще се окажат най-щастливите хора на земята. Ще се втурнете с главата напред в творческия процес и няма да се уморите. Наслаждавайте се на своето вдъхновение, още повече, че то няма да ви остави до самия края на 2017 година, а и след това!

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара