Въпрос, които си задава всяка жена, загледана в даден мъж: Какъв ли е леглото? Отговор: Разберете каква кръвна група е. И четете.

Както знаете, сексуалността е пряко зависима от нивото на половите хормони в кръвта. Но няколко изследвания на хематолози и психолози установиха удивителна зависимост на любовния темперамент и от кръвната група.

Кръвна група 0 – завоеватели

Притежателите на тази кръвна група са свикнали да получават всичко, и то веднага. Ако не успеят, те започват да действат като опитни ловци в преследване на дивеч и не мирясват, докато не постигнат своето. Сексуалните мисли в главата на такъв мъж преминават със скорост шест пъти в минута. Интересното е, че много от тях са работохолици, за които работата е на първо място, но това в никакъв случай не е за сметка на съпружеските задължения.

Реакция: Не бързайте да се предавате. Прекалено лесната победа може да охлади страстта на завоевателя. Романът между вас ще бъде бурен, а сексът – страстен, но след време в отношенията ви ще се настани скуката. Когато това се случи, вземете инициативата в свои ръце и сами измисляйте нещо ново в интимния живот. Партньорът ще ви е благодарен и отношенията ви отново ще са искрящи.

Кръвна група А – чувствени романтици

Притежателите на тази кръвна група са спокойни, търпеливи и способни на дълбоки чувства, които често им пречат да работят. Такъв човек е способен дълго да ухажва и да угажда на всеки каприз на избраницата си, но му е трудно да направи любовно признание и да вземе решение за по-голяма близост. Младите момичета рядко се влюбват в такива мъже, защото ги смятат за скучни. Но жените с опит винаги ги оценяват.

Реакция: За да завоювате такъв мъж, ще ви се наложи да прибегнете до малки хитрости и изобретателност. Трябва внимателно да го поведете в нужната посока, да го подтиквате към повече решителност, но много, много деликатно.

Кръвна група Б – плейбой

Мъжете от тази група не се стремят към ролята на завоеватели. На тях просто им харесва да се срещат с жени, а сексът е удоволствие, което с нищо не ги обвързва. Отказът не е трагедия за тях, те лесно превключват на друго забавление. Любопитен е фактът, че 40 % от американските милионери са именно кръвна група Б. В същото време такива партньори са в състояние да изпитват силни страсти, да преживяват мъчителни съмнения, да страдат – но в уединение, без да показват на никого чувствата си. Те са също така много страстни любовници.

Реакция: За да очаровате плейбоя, най-добре е да си давате вид, че абсолютно не ви интересува. Показното равнодушие ще възбуди интереса му. Помнете обаче, че никога няма сигурна гаранция за трайността на чувствата му.

Кръвна група АБ – вечните експериментатори

Постоянното движение е най-точното определение за мъжете от четвъртата кръвна група. Те са енергични, общителни, имат силна воля, пробивни са и контактни. Имат дарбата да съблазняват, без да полагат усилия за това. Силното чувство им дава душевен покой да се почувстват цялостни и завършени. Разбира се, такива мъже са силно темпераментни в сексуалните отношения и с удоволствие фантазират и експериментират в леглото.

Реакция: Ако сте готови да проявите търпение и желязна воля, действайте! Опитайте да се превърнете в пристан, където има утеха и разбиране – той ще го оцени и възнагради!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара