Терминът „безплатен обяд“ се използва най-често в икономиката като предоставяне на стока или услуга, която по своя смисъл не е безплатна, защото някой вече е заплатил за нея. Въпреки това, благодарение на бързо развиващото се онлайн пространство, което със сигурност се превърна в още едно поле за конкуренция, всеки производител и търговец се стреми да привлече вниманието към себе си, предлагайки разнообразни и изкушаващи цени. И макар и често да сме попадали на промоции, нека обърнем внимание на някои онлайн безплатни блюда, които често се сервират под формата на промоции:

 1. Щастливите празнични дни

Няма значение дали ще говорим за шеметен търговски петък – бял или черен, специален уикенд за промоции или просто рожден ден на магазина, мнозина са забелязали, че именно тази интригуваща аномалия присъства в онлайн платформата на всеки търговец. Понякога трябва да обърнем внимание, че рождените дни на една марка продължават да се празнуват няколко дни, все пак има и една конкретна марка, която цял месец празнува своя празник, защото все още няма официален архив, който да маркира точната дата на създателя.

2. Ваучерите

Освен възможността всички цени да бъдат драстично свалени, понякога шопинг забавленията оставят вратичка под формата на онлайн ваучери. Много добре знаем какво е това – онзи специален момент, в който участваме в томбола, предоставяме адреса на електронната поща и докато се чудим как да прекараме уикенда си, получаваме специална възможност за процентна отстъпка, което в никакъв случай не трябва да се смята за нещо лошо. Кой е казал, че има грешно време за шопинг. А и трябва да признаем, че ваучерите винаги идват в точното време.

3. Доведете приятелка

Лоялните потребители винаги получават възможност да доведат и приятелки, които също биха използвали тази промоция. Дали ще бъде единична процентна отстъпка или възможност за дългосрочни отношения, няма никакво значение. Обикновено и двете страни печелят, защото знаем, че доволните клиенти са винаги особен фактор за силата на една марка. А и рекламата от уста на уста винаги е била по-силна от всяка ефирна, следователно тази стратегия винаги ще печели повече от всички останали.

4. Бонусите

Ако има институция, която залага изключително много на този вид забавления, това със сигурност ще са букмейкърите. Онлайн хазартните забавления също не трябва да бъдат подценявани. Именно тук се крият сериозни възможности за всеки потребител и с минимални усилия всеки може да удвои своята начална сметка, печалбата си и дори да се радва на бонус при презареждане на сметката си. И докато повечето букмейкъри държат на кодове, можем да открием все повече оферти без код от Silentbet, където няма да се налага копиране или помнене на специален шифър. Това означава, че при зареждане на сметка, шансовете са на страната на потребителя. Ако трябва да бъдем честни, всеки друг бизнес трябва да обърне внимание на бонус системата на букмейкърите, тогава със сигурност светът ще стане по-добро място.

5. Две на цената на едно

И ако има любим спектър за всяка дама в света на шопинга, това е именно тази промоция. Да получите два артикула, а да заплатите само един е удоволствие, което носи огромни позитиви. Неприятен момент е, че този вид предложения не се срещат особено често, а докато стигнем до магазина или до онлайн каталога на фирмата, осъзнаваме, че всички артикули или поне тези, които сме искали, бързо са изчерпани. Няма пълно щастие и затова сме забелязали, че има много дами, които чакат точно този момент. В такива моменти и количката с продукти, в която често се запаметяват необходимите артикули, дава по-сериозни шансове за успех.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара