„Красотата като успешен бизнес“ е семинарът, който Академия Persona организира на 21 октомври.

Лекциите и практическите занимания ще се провеждат от Олга Хайновская, която е най-награждаваният бизнес консултант в сферата на красотата в Русия и Украйна през последните няколко години.

Привлекателната дама е управител е на компанията „DUSO- Consulting.“ Тя е експерт с богат опит в разработване и управление на успешни обекти в сферата на красотата.

Курсовете за обучение, много популярни в Украина и Русия, са патентовани със запазената й марка. Тя държи авторските права върху системите: „Ефективният мениджмънт в индустрията на красотата“, „Ефективни администратори в индустрията на красотата”, „PR в сферата на красотата“.

Блондинката, чието работно време е 24/7 е постоянен член на почти всечки международни, специализирани изложения. Постоянен лектор е по въпросите, свързани с управление на бизнеса в така деликатната и динамична сфера на услугите свързани с разкасяването и антиейджинга.

Автор е на множество статии за маркетинг и мениджмънт в тази сфера. Салоните, на които тя е съуправител, са станали едни от най-успешните и с най-висок рейтинг тази година в Украина. Освен стотици статии за маркетнг и мениджмънт в жанра, тя е автор на бестселъра “Успешен бизнес в красотата”, книга, която е преведена и на български. Местата за семинара са ограничени! Успехът Ви, след тази среща – гарантиран!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара