Искате ли да разкриете и използвате своя най-голям дар – „Магията на харизмата“ – в най-харизматичното място в Бодрум – хотел LUJO ART & JOY, с помощта на вещите напътствия на един от най-харизматичните консултанти по личностно развитие Стойчо Керев?

Какво ще научите?

  • Техники и практически съвети как да контролираме с харизмата си хората.
  • Как идеите ви да бъдат приемани позитивно и с одобрение.
  • Как да овладеете силата на личната си харизма.
  • Как да моделирате собствения си успех като разчитате на собствения си чар.
  • Как да овладеете емоционалните си състояния и ги превърнете в положителна енергия.
  • Как да предпазите харизмата си от негативни въздействия и външни влияния.

По един забавен и неповторим начин със серия практични упражнения, ролеви игри и щипка магия ще получите рецептата за уменията и знанията, които заслужавате!

“Магията на харизмата” е специалено разработен курс от Стойчо Керев за постигане на високо личностно развитие и комуникативни резултати за напреднали. В него той прилага огромния си практически опит като комуникационен експерт и консултант на водещи световни компании.

Кога и как – от София и от Варна

LUJO ART & JOY

Мотото на хотела е „Изкуство и радост“ и всичко в него е създадено, за да доставя радост на гостите. Без грам компромис. Joy Adviser – вашият съветник как да получите максимално удоволствие от престоя си в Lujo, ще предложи услугите си още при пристигането ви в просторното елегантно фоайе на хотела и от него ще научите за множеството забавления и развлечения, които може да си доставите тук. Бюрото му е близо до шоколадовия фонтан и подносите с фантастични шоколадови бонбони, които са дело на сладкарския цех на  хотела. Ако сте на диета, не припарвайте в Lujo… Шоколадът и фините сладкиши ви преследват навсякъде в най-невероятните форми, вкусове и комбинации – дори пред огледалото в стаята!

Днешният лукс се измерва с време и пространство. Lujo се е погрижил щедро за пространството – нито за секунда не може да се почувствате в тълпа, дори и всичките 451 стаи, семейни стаи, суити и вили да са пълни. Всички сгради в комплекса са така проектирани, че имат гледка към спиращия дъха залив. Построени са на терасиран хълм, на площ от 90 000 кв. м, а придвижването става с бъгита или с помощта на ексалатори. Разбира се, ако искате да поддържате спортна форма – може и пеша.

Плажната ивица на хотела е дълга 1 километър и разделена на зони – за деца и без деца, което, съгласете се, е истински разкош, ако сте на романтична почивка и не искате много шум и хвърчащ пясък от детски крачета. А пясъкът… местният е допълнен с тонове дребен бял пясък, докарани специално от Египет – да, удивително светлият му цвят не кореспондира съвсем с околния пейзаж, но е много приятен за ходене и излежаване.

Стаите са истински разкош – всяка разполага със смарт система за контрол, индивидуален климатик, IP телевизия, телефон, баня с душ и малка гардеробна, луксозен козметичен сет за деца и отделно за възрастни, сешоар, дигитален сейф, мини бар, сет за кафе и чай, балкон или тераса, ютия, WI-FI.

В комплекса има 6 басейна с прясна или морска вода, всичките отоплявани при нужда, аква парк с 6 пързалки, както и голям вътрешен басейн, част от изключителния СПА център. Пред терасите на част от стаите има инфинити басейни – измъкваш се от удобното легло, протягаш се и се разсънваш във водата! Помага и за изгарянето на част от калориите от шоколада пред огледалото.

В Lujo няма да видите шведски маси и опашки за храна. Концепцията е А ла карт ол инклузив – т.е. сервират ти всичко и навсякъде от меню. Всичко значи всичко по отношение на напитките – не се сетихме за международен алкохолен бранд, който да се окаже, че нямат…

Хотелът разполага с основен ресторант, който работи 24 часа и още 5 тематични – японски, рибен, турски, италиански, грил; 10 бара, дискотека, сладкарница, шоколадов бар, плодов бар, аква-парк бар.

Цени, условия и записвания – в Emerald Travel – от София и от Варна.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара