Защо любовта толкова често се превръща в бойно поле? Защото противоположните полове имат и противоположни желания. Но не са обречени на хронично неразбирателство. Четири урока, подготвени от американски специалисти по междуличностни отношения, доказват, че всичко е в наши ръце.

Те не обичат това, което ние обичаме

Когато мъжът и жената си разменят ласки в началото на любовната игра, това напомня на диалог между глухия и слепия. Женският еротизъм се основава на повече деликатни усещания и нюанси, докато мъжът предпочита по-активна и откровена стимулация. Всеки подсъзнателно проектира своите ерогенни зони върху тялото на партньора си и общува с тях така, както би искал да общуват с него.

  • Съвет: Подпишете договор за еротично сътрудничество

Дори и влюбеният до уши мъж не може да чете мисли. Затова на жената се пада трудната задача да проведе откровен разговор. Трябва много да внимава: по данни на американски сексолози разговорите за сексуални проблеми с мъжа по-скоро го навеждат на мисълта, че го укоряват и са недоволни от него. А някои направо приемат подобни теми като заклеймяване в импотентност. Деликатен изход от ситуацията е „случайно“ забравена на нощното шкафче книга със сексуални техники и отметки до абзаците за тайните пристрастия на жените.

Времето тече различно за двамата

Фактите говорят сами за себе си: когато мъжът бърза, са му достатъчни 45 секунди за осъществяване на операцията „коитус“. А на жената от тези 45 секунди нататък й трябват минимум 15 минути до щастливия миг. Понякога и повече, зависи от настроението.

Вторият препъникамък е поведението „след това“. Повечето жени нямат нищо против повторенията, докато по мнението на специалистите мнозинството от мъжете не са способни на втори акт веднага след края на първия.

  • Съвет: Настройте инструментите в една гама

Първо, забравете митовете за едновременния оргазъм. Но гледайте все пак да стигнете дотам независимо в каква последователност. Второ, ако мъжът има нужда от почивка, нека си я получи. Времето за реванш е между 6 и 8 часа сутринта, когато съдържанието на тестостерона (хормона на мъжката полова мощ и желание) е в пикови нива.

Зрители и слушателки

Най-важният сексуален орган на мъжа са очите. Мъжкият еротизъм се основава на визуалните възприятия, затова и повечето мъже предпочитат да се занимават с любов на светло: те просто не искат да пропуснат и най-дребния детайл от този спектакъл. Жените пък повече се възбуж¬дат от звуци и аромати.

  • Съвет: Всеки трябба да извърви половината от пътя

Мъжът обича да гледа, жената – да чувства. И какво от това? Всеки може да получи своето удоволствие. Той мечтае за стриптийз. И ще го получи, но само след като е минал под душа.

Тя обича него, той обича всяка

Женският еротизъм се гради на интимността, близостта и продължителността, а мъжкият – на новите впечатления. Във въображението си всеки мъж се стреми към обладаване на всички жени: желание, което той непрекъснато изпитва. Освен това основаният на ловни и завоевателски инстинкти мъжки еротизъм угасва без преодоляване на препятствия и търсене на нови „жертви“. Уви, женските чувства се подхранват от противоположния принцип. Няма нищо по-възбуждащо от мисълта, че той е само неин.

  • Съвет: На сафари вкъщи.

В него дреме инстинктът на ловец? Тогава нека открива нов дивеч, без да излиза от къщи. Жената е длъжна да умее да се променя. Това удовлетворява потребността на мъжа от нови впечатления. Тя никога не бива да слага всички карти едновременно на масата. Когато открие какви са неговите желания и се научи да ги управлява, той ще е в ръцете й.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара