През 2024 Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge вече е налична и в лека гел текстура, подходяща за комбинирана към мазна кожа, както и при горещ и влажен климат.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Fresh Gel Cream е за тези, които очакват мощното действие и висока ефикасност на Sisleÿa L’Intégral AntiÂge в свежа, лека текстура, подходяща за техния тип кожа.

Новият гел-крем носи глътка свеж въздух към колекцията Sisleÿa, като предлага изключително нежна, лека и топяща се копринена текстура.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Fresh Gel Cream носи мигновена свежест. Ултра леката текстура осигурява приятно и свежо усещане при употреба, оставя немазен завършек и усещане за кадифена кожа. С любимия естествен аромат, характерен за колекция Sisleÿa L’Intégral, благодарение на комбинация от етерични масла от лавандула и майорана с доказани успокояващи и балансиращи свойства.

Три основни фактора превръщат възрастта в обикновено число

За да постигне тази цел, Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge е специално
формулирана антиейдж грижа, която третира всички видове стареене: генетично, свързано с околната среда и поведенческо.

Тя осигурява 2 основни действия – защита на клетъчната среда (чрез стимулиращи, регенериращи и реструктуриращи естествени активни съставки) и подпомагане на клетъчния жизнен цикъл.

Каквато и да е текстурата на вашата кожа, формулата оптимизира жизненоважния клетъчен цикъл чрез таргетиране на тези три механизми:

Клетъчен ритъм

Стимулиране на ресинхронизирането на кожните биоритми1.
Клетъчният метаболизъм намира своя идеален ритъм1 за по-млада кожа.

Клетъчна енергия

Стимулиране на оптималното производство на енергия на клетъчно ниво (митохондрии) и по този начин защитаване и възстановяване на увреждането на кожата, причинено от намалена енергия.

Клетъчно дълголетие

Защита на теломерите (защитните окончания на всяка хромозома, чиято дължина определя продължителността на клетъчния живот).

Целта: да помогне за поддържане на целостта на клетъчната ДНК по време на стрес, причинен от външни фактори за оптимизиране на клетъчното дълголетие.

След употреба в продължение на два месеца, кожата е видимо
подмладена, реструктурирана и регенерирана в дълбочина.
Лицето възвръща стегнатостта и плътността на младата кожа.

Тенът е по-сияен, признаците на умора намаляват. Фините линии са изгладени, а бръчките видимо намалени.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара