Посещаването на зъболекар почти винаги е истинско предизвикателство както за малки, така и за големи. Междувременно един от най-трудните за приучаване навици е този на миенето на зъби сутрин и вечер, а родителите все по-трудно откриват аргументи срещу желязната логика на въпроси като: Не искам да си мия зъбите! Защо трябва да си търкам зъбите с четка, като те изглеждат съвсем чисти? Как така има храна по зъбите ми, като всичко си изядох? 

Eкипът на любимия проект „Маргаритка“ начело с Вики от „Мастило“ и Яна Липованска и този път може да помогне. В четвъртата книжка от поредицата, посветена на полезните навици –  „Маргаритка и чистите зъбки“ – Феята на зъбките идва на помощ, за да спаси една загубена четка за зъби. И с нейна помощ и тази на любимите герои Мими, Биби, Маргаритка и Бухалчо всяко дете ще научи как да опази зъбките си от ужасяващите Зъборазрушители.

И тази книжка е с текст на Илия Деведжиев и незабравимите илюстрации на Веселка Велинова и ще припомни на най-малките сред нас, че привидно досадните за тях неща са наистина важни. И ще са им необходими през целия им живот.

„Маргаритка и чистите зъбки“ е четвърта от поредицата „Полезни Навици” след „Маргаритка и чистите ръце“, „Маргаритка и вкусната храна“ и „Мими и Биби отиват на море“.

Книжките от поредицата „Маргаритка и полезните навици“ са естественото продълженеи на реализираните през 2019 г. видеа и музикален албум „Полезни навици”. Чрез игри и забавни предизвикателства Виктория Величкова (Вики от „Мастило“), Яна Липованска и екипът на проекта продължават мисията за създаване на качествено, изцяло авторско българско съдържание с образователен характер за най-малките деца.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара