„Арома“ празнува 90-годишен юбилей с тайната на красотата, която пази вече десетилетия и направи своеобразно пътуване във времето за своите гости.Историята на компанията разказа за епохата на социализма, когато в „Арома“ са създадени много продукти, посветени на здравето и красотата.

В портфолиото на "Арома" има над 350 артикула, някои от които са направо легендарни. "Арома Колор" е първата боя за коса в България и е боядисала 4 поколения българки. През 1966 г. е създаден първият крем лице – Краставичен. Синьото бурканче с крем "Здраве" навърши 46 години. Всяка минута в България се продават по 3 бурканчета с него. Над 80 % от българите са ползвали паста за зъби с марката "Астера".

Годините на преход бяха представени с модернизирането на производството и върнаха нашите пътешественица в настоящето. Новият завод на "Арома" с изцяло автоматизирано производство отвори врати миналата година с площ от 10 000 кв. метра и с инвестиция от 14 милиона лева.

Тайната, скрита в продуктите на „Арома“, довериха от компанията, е емоцията. Тя дава усещането за чистота, нежен допир, мекота и дарява красота.

0 Коментара