От 6 до 13 септември в Слънчев бряг ще се проведе първата в България лятна академия за деца-таланти. Школата по изкуства се организира от Асоциацията за подкрепа на децата в партньорство с Ротари клуб София Триадица.

Лятната школа ще даде възможност на избрани чрез кастинг до 12 деца на възраст между 10 и 17 години да развият способностите си в пет категории – пеене, актьорско майсторство, рисуване, танц и музикален инструмент. Всички разходи по настаняване и храна на участниците ще се поемат от oрганизаторите, като на място е осигурен и медицински екип. Разноските на придружителите на деца с увреждания също се покриват от Асоциация за подкрепа на децата.

Ментори в отделните профили ще бъдат наши любими артисти – Васил Петров, Веси Бонева, Вида Пиронкова, Ники Сотиров, Петър Пиронков, Зорница Иларионова, Гери Джендова. Децата, класирали се с най-висока оценка във всяка от категориите, ще получат финансова подкрепа за явяването си на престижен международен конкурс.

Финалът на Лятната академия ще бъде отпразнуван с концерт и изложба на младите таланти, а всички успешно завършили обучението ще получат сертификати. На участниците ще бъде осигурена възможността да присъстват на „Аполония 2018“, а отличените ще представят своя талант.

За да се запишат за участие в кастинга кандидатите и техните родители трябва да подготвят творческа автобиография, видео визитка, клип или снимки на детето, които, заедно с декларация – съгласие на родителите се изпращат до 30-и юни 2018 г. на официалната страница на Асоциация за подкрепа на децата: www.apd.bg или на имейл: apd@apd.bg.

Списъкът с класираните деца ще бъде обявен на официалната страница на Асоциацията на 15-и юли 2018 г.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара