Приложения за запознанства ще използват изкуствен интелект, за да ви насочат къде да отидете и какво да кажете на първата си среща. Те също така ще ви помогнат да намерите партньор, който прилича на любимия ви актьор.

Доскоро предназначените за смартфони  приложения  за запознанства оставяха потребителите сами да направят своя избор – като Tinder, който позволява в реално време да бъдат показани снимки на потенциални партньори.

Но за да се избегне дългото безплодно търсене, секторът се обръща към изкуствения интелект. За това свидетелстват представените на технологичната конференция „Уеб съмит“ в Лисабон най-нови приложения за запознанства.

Сайтът за запознанства eHarmony съобщи, че благодарение на изкуствения интелект ще може скоро потребителите да бъдат окуражени да поканят някого на среща, след като известно време са си чатили.

„Има много разговори посредством приложенията за запознанства, но срещите са малко“, заяви на конференцията изпълнителният директор на компанията eHarmony Грант Лангстън.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара