Съзвездието от канали STAR Channel, STAR Life и STAR Crime вече е в България и ще озарява домовете на зрителите с новата си поразителна визуална идентичност. Любителите на първокласно съдържание ще могат да се насладят на часове с любимите си поредици и на редица вълнуващи премиери.

STAR Channel продължава да бъде мястото за дръзко забавление, чиято мисия е да предлага на феновете най-добрите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа. Зрителите ще могат да следят историите, които познават и обичат, със заглавия като

„Семейство Симпсън“, „Касъл“ и „Кости“,

както и да се насладят на изключително вълнуващи премиери за канала като хитовия комедиен сериал „Убийства в сградата“ с участието на Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес, приключенската екшън поредица „Истински лъжи“, модерен прочит на филма със същото заглавие, и полицейската драма „Внимание: Отдел „Издирване“ наред с много други.

Предстоят и пет поредни недели, изпълнени със супергеройски приключения, с Марвел киновечери по STAR Channel.

STAR Life ще продължава да предлага на зрителите свежо развлекателно съдържание и да бъде техният прозорец към най-актуалните романтични, драматични и драматично-комедийни заглавия. Заедно с промяната в облика си каналът ще донесе на феновете и порой от звезди с премиерни сериали като „Гаслит“ с участието на Джулия Робъртс и Шон Пен и „Малки пожари навсякъде“ с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в главните роли. Зрителите ще имат възможността да прекарат часове и с любими герои като дамите от Уистерия Лейн, добре познати от емблематичната за канала поредица „Отчаяни съпруги“, както и с професионалистите от „Анатомията на Грей“.

STAR Crime ще остане верен на традицията да заинтригува любителите на заплетените разследвания със своята програма, изпълнена с остроумно криминално съдържание от най-висок клас. Заедно с ребранда на канала ни очакват и премиерите на поредици като „Уил Трент“ и „Убийства отвъд рая“.

Зрителите ще открият тези и още заглавия от любимото си развлекателно съдържание по STAR Channel, STAR Life и STAR Crime от октомври на същите позиции в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара