Първа инвестиционна банка предлага промоционална кампания, посветена на абитуриентските балове. До 31 май 2019 г. избрани продукти от богатата палитра „Злато и нумизматика“ ще се предлагат с отстъпка от 5% при плащане с карта, издадена от Fibank. Промоцията важи в онлайн магазина Fibank Gold & Silver и при покупка в офисите на банката.

В кампанията участват общо 18 продукта със съвременен дизайн и разнообразни възможности за носене. Създаването на различните изделия, включени в промоцията, е вдъхновено както от природата и нейната красота, така и от някои вечни символи на България. Всеки един продукт носи богато символно послание и емоционален заряд за този, който ще го носи.

Д-р Валентина Григорова-Генчева, Директор на Дирекция „Злато и нумизматика“, разказа за кампанията: „Мотото на промоционалната кампания“ „Абитуриентският бал – повод, който си заслужава, подарък, който остава“ – е свързано с европейската традиция на зрелостниците да се подаряват ценности като своеобразна награда, корона, която увенчава успешния финал на един етап от живота на човека. Много абитуриенти избират пътешествието пред ценностите, но колкото и вълнуващи да са спомените от преживяното по света, едно златно кюлче или една монета носят в себе си много по-силни послания и в допълнение притежават висока стойност. Със сигурност те ще бъдат верни спътници и своеобразни талисмани на онези абитуриенти, които ще продължат образованието си в чужбина.“

Производители на промоционалните изделия са дългогодишните партньори на Fibank: реномираната швейцарска рафинерия ПАМП и Новозеландският монетен двор, чиито официален представител за България и Балканите е банката.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара