Двама от най-известните холивудски актьори – Били Зейн и Стивън Дорф, станаха обект на невероятно внимание през уикенда в столичния Bedroom Premium Club.  Невиждана еуфория обзе посетителите на заведението, особено дамската половина, когато в него през нощта пристигна звездата от “Титаник” Били Зейн, а по-късно и актьорът Стивън Дорф, познат от филма “Блейд”. Двамата се засякоха съвсем случайно в клуба и се забавляваха в отделни компании.

Били Зейн е от една седмица в страната ни за снимките на “Снайперисът 6” (Kill Shot) “ на Sony Pictures.  Продуцент на лентата е Филип Рот, а режисьор Дон Майкъл Пол.

Стивън Дорф също снима филм у нас, но по покана на New Image. Става дума за фентъзито Albion: Rise of Danann. В клуба актьорът беше придружаван от актрисата Диана Любенова и мъжа й Лес Уелдън.

Снимки Дориан Тодоров за disco.bg

Звездите се забавляваха по време на специалното участие на талантливия италиански диджей Самуеле Сартини.

Били Зейн и Стивън Дорф останаха искренно изненадани от зрелищната шоупрограма на балета Bedroom Premium Ladies. Пред българските домакини холивудските знаменитости не спестиха похвали за високата класа на клуба, за ултрамодената обстановка и перфектно обслужване. С признанието си те още веднъж затвърдиха имижда на Bedroom като най-реномирания нощен клуб у нас.

Преди няколко дни Били Зейн похвали родното Черноморие в социалните мрежи „Аз съм черната овца на брега на Черно море. Кой да ти каже, че България прилича на Биг Сур?“, написа звездата като текст над снимките в профила си в Twitter. Биг Сур е географска област в централна Калифорния, САЩ

Facebook Twitter Google+

0 Коментара