Холът е сърцето на всеки дом – свещено място, запазено за приятно уединение от ежедневието или за шумни срещи с приятели, изпълнени с много разкази и смях. Всички прекарваме безброй часове в него, затова колкото по-уютен и хармоничен е той, толкова по-голямо основание имаме да го наречем свой „сигурен и защитен рай“.

1

Това възприятие за дома вдъхнови дизайнерите на Sony да създадат телевизорите BRAVIA за 2016 г., които привличат вниманието и в същото време естествено се вписват във всяко обитаемо пространство. Обемните телевизори са продукт от миналото – днес Sony променя тенденциите в дизайна, създавайки модерни минималистични устройства, които красиво се интегрират в обкръжаващата среда.

2

Разглеждайки нещата в по-широк мащаб и осъзнавайки факта, че зрителното изживяване е резултат от цялостната обстановка в стаята, а не само от самото устройство, Sony създаде дизайн концепцията Slice of Living, която е въплътена по най-добрия начин в новата серия телевизори BRAVIA. Никой не би поискал да скрие тези телевизори в шкаф или зад панел – техните форми се вписват естествено в интериора като прозорец или картина на стената, без да доминират.

3

Серията XD93/XD94 се откроява с фин кант в златисто шампанско, елегантно интегриран в рамката, който подчертава тънкия и изящен дизайн на телевизора. Това дизайнерско решение присъства и в продуктовата линия XD85 с алуминиева рамка и дискретен кант в сребърен хром.

4

Чистотата на дизайна е видима и в ултра тънката рамка на екрана, която не отнема от вниманието при гледане. Екранът е повдигнат посредством алуминиева стойка, в която елегантно се скриват всички кабели и така телевизорът изглежда красив от всеки ъгъл. Благодарение на специално конструираните задни отвори и конзолата за окачване, моделите от изящната серия XD93/XD94 запазват впечатляващия си външен вид, дори поставени плътно на стената.

5

Следвайки новите принципи в дизайна, инженерите на Sony си поставиха за цел да добавят повече стойност към популярните уреди за дома, като представят впечатляващи модели, допълващи всеки дом. Независимо дали обзавеждате удобна дървена къща или стилен апартамент, изисканият дизайн на телевизорите Sony е в унисон със съвременните тенденции и добавя стойност към вашия уникален интериорен стил.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара