Тема на броя / Вечната жена

Вдигнете чаши за едно 70-годишно момиче, скъпи приятели!

Точно седем десетилетия, откакто най-старото и авторитетно списание в България „Жената днес“ е издало първия си брой. Както приляга на една дама, наивитетът ни вече е заменен със солиден опит, илюзиите – с ирония, хаотичните експерименти – с добър вкус. А тайната на свежия ни вид е в изумлението, с което преоткриваме света отново, с всяко следващо поколение и с всяко ново влюбване.

Но дали и мъжете ни виждат така, както ние самите се оглеждаме в нашите огледала? Попитахме 7 мъже, на чийто фин усет за жените вярваме, как оценяват женствеността днес.

Заедно с „Галъп Интернешънъл“ направихме проучване за самочувствието на българина, за възприятията му по отношение на семейството, секса и парите. Някои резултати ни изненадаха, повечето ни зарадваха, имаше и такива, които ни натъжиха. Но именно те ни дават възможност да познаем по-добре публиката си и да останем на нейната честота.

А най-много ни трогнаха невероятните пожелания от цялото голямо семейство на „Жената днес“, заедно с многото му приятели. Да се чувстваш обичан е безотказна рецепта за младост.

„Можеш да бъдеш възхитителна на 20 години, очарователна на 40 и да останеш неотразима до края на своите дни“, казва Коко Шанел, а щом става дума за жени, тя е експертът. Затова покорно се вслушваме в съвета и твърдо решаваме да останем неотразими и след 70-годишния ни юбилей.

От броя

Абонамент