Коя жена е красива?

Една жена е красива, когато е постигнала успех в кариерата, когато е обичана и уважавана от семейството и приятелите си. Тогава излъчването й е друго – има увереност и самочувствие, които придават една неподражаема красота.

zoran-1А как може да стане по-красива?

Със сигурност гримовете са моят начин да направя една жена по-красива. А луксозните продукти са най-добрият начин да се почувства като звезда, следвайки стъпките от фон дьо тена до червилото. Страхотно е, че компании като AVON предлагат продукти за всеки вкус и възможност. LUXE е един много добър пример за изключително качество в декоративната козметика, който обаче е и на доста достъпни цени.

Коя е най-важната част от гримирането?

Лично за мен това е фон дьо тенът. Нанесен добре и избран подходящо, прикрива всички несъвършенства на кожата, изглажда тена и съответно повдига самочувствието на всяка жена.

Има ли правила, които всяка жена трябва да знае, ако иска да изглежда добре с грим? Кои са базовите продукти, които трябва да притежава и използва?

zoran-2

Всяка дама трябва много внимателно да избере правилния за себе си фон дьо тен, съобразен с типа на кожата си, както и с тона на лицето. Погрешният продукт по-скоро разваля грима и носи обратния ефект. Правилното подбиране на грим в зависимост от повода също е много важно –  всичко трябва да е умерено и в унисон със самата дама и това как тя се чувства и иска да изглежда. LUXE е доста богата на продукти серия, което прави избора много лесен, а и новият дизайн си заслужава – комбинацията на златисто и черно, която превръща продуктите в страхотен аксесоар за всяка изискана дама.

mascara

Какви са тенденциите в момента – луксозна или семпла визия? Естествени или ярки цветове? Повече блясък или повече натура? 

AVON_Luxe_rebranded_foundation_rouge_powderПастелните цветове в студената гама – лилаво, патладжанено, синьо – това са нюанси, които все повече ще виждаме на модния подиум, сред звездите и при всички дами, които следят тенденциите. Аз лично много харесвам есента, защото класическата очна линия и опушеният грим са ми сред любимия тип грим, а есента носи точното настроение, за да заложим свободно на него.

Как виждаш лукса през твоите очи?

Луксът е начин на живот и всеки го разбира по различен начин. Опитвам се да изразя собственото си разбиране чрез работата си всеки ден. Вероятно не би се препокрило с разбиранията на останалите, но това ни прави индивидуални и изключителни.

Работиш с AVON от много време. Имаш ли си любим продукт от юбилейната им серия LUXE?

843900_1 copyLUXE е страхотна серия и заслужава суперлативите, които се говорят за нея. Със сигурност двата нови продукта са ми много интересни и ги използвам все по-често. Спиралата с укрепващ серум е специално създадена, за да предотврати загубата и накъсването на миглите, което съчетава полезното с красивото, а аз обичам и да помагам на клиентите си. Другият нов продукт е блестящо червило със светлоозаряващи перли – много издръжливо и в същото време фино и меко.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара