Вярвате ли в ангели хранители? Андрей не вярва, докато един ден не среща своя на гарата във Варна. С чаша кафе и много напътствия той му се явява, за да промени живота му. Повежда го в едно пътешествие към себепознание и самоутвърждаване и му разкрива чудото на живота. Чудо, което всички наричаме щастие.

Koritsa AriniilАндрей научава, че да се промени, е негова лична отговорност и е много лесно, когато си честен към себе си. Тогава се завръщаш към времето, когато си знаел всичко. Защото знанието не е изгубено, ти го носиш в себе си,  то е в твоите детски мечти, затрупани под думите „Не знам“, „Не мога“ или „Вече съм стар“. Спреш ли с оправданията, мечтите грейват с нова светлина.

„Всички са твои Учители никой не ти е враг на тази земя“ са прощалните думи на Ариниил, преди да се завърне в своя свят. Ангелите хранители не са наши бавачки, те са наши наставници.

Ако сте любопитни какво се случва с Андрей – „Ариниил“ от Ангел Вълканов е за вас. Книгата ще ви докосне, дори и да сте скептични и да не вярвате в чудеса. И ще ви убеди, че животът е чудо, а чудесата – навсякъде в нас и около нас.

„Ариниил“ е дебютният роман на 42-годишният Ангел Вълканов.  Той има и издадена книга с разкази – „Усмивката на щастието“. Икономист по образование, Ангел Вълканов се занимава с графичен дизайн и предпечатна подготовка и вярва, че животът е много повече от това, което сме научени да виждаме. Обича да ходи в планината, да снима, да кара колело, да измисля истории и да чете книги.

Може да закупите „Ариниил“ от интернет книжарница „Български книжици„. Вижте повече във Facebook

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара