На 7-и май, принцесата на зодиака Венера напуска забавния дом на знак Близнаци и се отправя на вълнуващо плаване в топлите води на знак Рак, което ще продължи до 6-и юни.

Предстои месец с повече споделена обич, нежност, разкош и красота. Венера е израз на нашите чувства, емоции и преживявания. Тя е искрена усмивка, топъл поглед, нежно докосване, чувствена прегръдка, споделяне и изслушване. Венера е грижата за нас и желанието ни да бъдем красиви, богати, успешни и уважавани. Ще я откриете в аромата на свежи цветя, буйните къдрици, токчето на обувката, червеното на червилото и в бижуто на шията ни. Винаги бляскава, уникална и щедра.

Домът на знак Рак е уютен и много красив.

Негови приоритети са искреността, обичта и всеотдайността към другия. Той е безумно верен на хората, които обича, безрезервно щедър да помогне и даде от себе си нежност и подкрепа на света. Под негово управление са нашите корени, дом, семейство и мястото където се прибираме и оттегляме след дългия работен ден.

Сайтът на астролог Венета Матева

Докоснати от Венера, тези сфери засилват своята най-женствена и нежна проява. Чувства се засилена връзка с домашното огнище, родителите и роднините. Предстои период, в който ще отделяме повече време на себе си и дома ни. Дали ще правите ремонт, ще каните или ще ходите на гости за да се видите с роднини е ваш избор. Възможно е да проявите желание да напреднете в кулинарното изкуство и така да зарадвате любимите хора. Сега е момента да смените стария тиган или да купите онзи красив сервиз, който не можете да забравите.

Емоционално няма да имате нужда от големи компании и много хора.

Ще се чувствате щастливи вкъщи,

с любимите хора в компанията на прясно изпечен сладкиш. Тъй като Рак е най-чувствителния и лесно раним знак, ви предупреждавам да се пазите от излишна ранимост. Прощавайте и бъдете по-толерантни към думите на другите.

В професионален план може да се радвате на повече разбиране, подкрепа и отстъпчивост на партньорите си. В този период рецептата за успех включва мекота, търпение, стратегическо отстъпване, наблюдаване и търсене на нова информация. Заобиколете ситуацията, изчакайте по-добър момент, направете се на приятно разсеяни, спечелете време и действайте. Понякога блага дума, усмивка и добро поведение постигат повече от директни действия,

хъс и пряко настъпление.

Между 7-и и 15-и май, Венера има приятелски разговор със строгия Сатурн. Използвайте времето за важни разговори и срещи. Не подписвайте договори, защото Меркурий е още ретрограден, но структурирайте задачите си и изяснете отношенията си.

Между 20-и 27-ми май, Венера ще формира добър аспект с Уран в Телец, което може да предизвика внезапни чувства, нови очаквания или влюбвания. В тези дни очаквайте непредвидени ситуации в личен и професионален план. Сега е момента да получите отговори на дълго чакани въпроси и теми.

Между 28-ми май и 6-и юни, Венера ще бъде във вълшебен разговор с Нептун. Тази компания в положителен план може да ни донесе прозорливост, силна интуиция и магнетизъм. Периодът е прекрасен за осъществяване на творчески планове. В тези дни се пазете от чувството за заблуда и идеализиране на хора и обстоятелства.

Гостуването на Венера в Рак ще донесе най-много подкрепа в делата и отношенията на родените под знаците – Рак, Риби, Скорпион, Дева и Телец. Те ще получат топлина и

късмет в личен и професионален план.

По-труден и противоречив ще е периода за родените под знаците Козирог, Везни и Овен. Тях съветвам да довършат започнатите дела и да отложат важните си ангажименти за следващия месец.

За Близнаците тази позиция на Венера няма да донесе сериозни промени на емоционално ниво. Същите ще се радват на спокойствие и усещане за сигурност.

Пред Лъвовете стои сложен период, изискващ от тях търпение и правене на компромиси. Венера ще бъде в тяхна подкрепа след 11-и август, като им носи щастие и любов.

Водолеите и Стрелците могат да очакват важни известия и развитие на делата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара